A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Hab építőjáték fürdőkádba - Piac

Termékkatalógus
Hab építőjáték fürdőkádba - Piac
Vizijáték - 3 éves kortól ajánlott
Kód:  FOB112 Termékszám:  874246000878

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hab építőjáték fürdőkádba - Piac

A hab építőjáték ideális fürdési eszköz, amellyel gyerekei élvezni fogják a rengeteg vízi szórakozást. Az egyes komponensek összeszerelhetők egy színes piac formájába. Továbbá, a víz felszínén úsznak és nedvesítés után a fürdőkád fölé a csempére tapadnak. A készlet 11 darabból áll - 2 figura, felépíthető zöldséges sátor, kerékpár, fa, postaládák és utcai lámpák. 

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Pěnová stavebnice Tržiště
 

Tanulás játékon keresztül

A játék jelentősen fejleszti a gyermekek fantáziáját, a koncentrációt és a finommotorikát. Egészségre nem káros lágy gumiból készült. A darabokat  kisgyermekek kezéhez igazították, hogy jól tudják megragadni és tartani. Az egyszerű tárolás érdekében a darabok átlátszó tokban kaphatóak, nyílásokkal a vízelvezetéshez, amelyet fürdőzés után elég kampóra akasztani.

Vízi szórakozás

  • 11 összeépíthető darab
  • lehetőség csempére tapasztani
  • a darabok a víz felszínén úsznak
  • egészségre nem káros anyag
  • finommotorika fejlesztése
  • egyszerű tárolás és szárítás
Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
Doporučený věk
 

 

Ez a játék megfelel a játékok biztonságáról és törvényi előírásokról szóló, 2009. június 18-i 2009/48/ EK Európa Parlament és Tanács minden jogi normájának a cseh jogszabályoknak megfelelően. Természetesen van CE megfelelőségi nyilatkozat.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hab építőjáték fürdőkádba - Piac Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pěnová stavebnice do vany - Tržiště. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Súprava na penu - Trh. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pěnová stavebnice do vany - Tržiště. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pěnová stavebnice do vany - Tržiště.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ