Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Hasbro Ice Királyság Elsa kis baba (a többi ruha)

Termékkatalógus
Hasbro Ice Királyság Elsa kis baba (a többi ruha)
Játékszett -Ajánlott 4 éves kortól
Kód:  HRAa10824f Termékszám:  ASRT5010993355273 Gyártó honlapja:
Hasbro Ice Királyság Elsa kis baba (a többi ruha) Megszűnt

Hasbro Ice Királyság Elsa kis baba (a többi ruha)

Mini Elsa baba Hókirálynő jelmezben. A baba tud ülni és állni is. A hercegnő ruhája díszíthető vagy teljesen meg is változtatható. Ez a játék egy játéksorozat egyik eleme - kapható még Anna, Kristoff, és Olaf figura is. Szeretnéd mindegyiküket összegyűjteni?

 

Mit tud ez a baba?

  • Sok-sok móka ígér a 4 éven felüli lányoknak
  • a Jégvarázs Arendelle királyságában játszódik
  • ruhákkal és dekorációkkal

Vidám, mint a Jégvarázsban játszódó mese

Hogy is volt? A bátor és mindig vidám Anna testvére, Elza keresésére indul, aki a jeges varázslatokkal az Arendelle Királyságot az örök télre hívta. Az Annához vezető hosszú úton Kristoff, a hegyi ember és hűséges rénszarvasa csatlakoznak Elzához. Az erős hegyi viszonyokkal, mitikus trollokkal, és a vicces hóemberrel, Olaffal találják szembe magukat. A stílusos Elza babával, a gyerekek élvezni fogják ezt a kalandot.

 

Ez a játék megfelel az Európai Parlament 2009/48/EK számú irányelvének és az Európai Tanács 2009. június 18-án kiadott, a játékok biztonságáról szóló rendeletének. Természetesen, a termék megfelelőségi nyilatkozattal rendelkezik.

 

méretek:
10 × 15 × 4 cm

 

Paraméterek

Téma
Jégvarázs Kész!

Innen ismerheted

Téma
Jégvarázs Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hasbro Ice Királyság Elsa kis baba (a többi ruha) Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hasbro Ledové království malá panenka Elsa (v druhých šatech). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hasbro Ľadové kráľovstvo malá bábika Elsa (v druhých šatách). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hasbro Ledové království malá panenka Elsa (v druhých šatech). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hasbro Ledové království malá panenka Elsa (v druhých šatech).
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ