A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

Authentic Sports fekete / kék

Termékkatalógus
Authentic Sports fekete / kék
4,8 4 értékelés
Összecsukható roller - kerékméret 205 mm, teherbírás 100 kg, állítható kormány magasság, az ajánlott életkor: 4 év
Kód:  HRAa3944 Termékszám:  4260341181660
Authentic Sports fekete / kék Megszűnt

Authentic Sports fekete / kék

A vidám, desginer, fekete / kék színű összecsukható roller a Muuwmi nevet viseli, amelyet az Authentic Sports & Toys nevű gyártó cég biztosít az Ön számára egyenesen Németországból, megfelelve még a legmagasabb elvárásainak is. A rollert a kiváló minőségű anyagok használatától, a különös hangsúllyal kidolgozott részletességen át egészen a német precíziós eljárásig számos előny jellemzi.

Ez egy nagyszerű szabadidős eszköz, ami nem csak nagyszerű szórakoztató lehetőséget kínál, de olyan szórakozást, amely egybeköti a kellemest a hasznossal. Ezzel a praktikus járművel jelentős fizikai vagy sportolási tevékenységet végezhet minden egyes utazás alkalmával. Észrevétlenül tartja karban a testét. A maximális terhelhetősége 100 kg, 77-97 cm-ig állítható kormánnyal rendelkezik, így alkalmas a gyermekeknek és a felnőtteknek is.

A főbb előnyök

  • Könnyű alumínium szerkezet
  • Összecsukható mechanizmus
  • Állítható magasságú kormányrúd
  • ABEC7 tanúsítvány 
  • Intuitív összecsukható mechanizmus
  • Hátsó csúszásgátló súrlódó fék

Fókuszban a minőség

A roller szerkezete igazán könnyű, mégis tartós alumínium. Az első megerősített kormányvilla béléssel ellátott kormány fogantyúban végződik, míg a másik oldalon 205 mm-es poliuretán nagy kerekek találhatóak. Ennek a keréknek a hátsó párjával együtt 82 A-s keménysége van. Ez a változat egy puhább és ezért sokkal kényelmesebb kerék típus. A lágyabb kerekek csökkentik az egyenetlen tereppel szembeni érzékenységet, más szóval a kerekek elnyelik a rezgéseket. Ezért ez a roller főleg a kezdők, vagy középhaladók számára alkalmas. ABEC7 hitelesítésű szabványos csapágyakkal rendelkezik, amely garantálja a tökéletesen pontos alaktól való minimális eltérést. Az eredmény a kerekek rendkívül hatékony forgathatósága, indokolatlan súrlódás nélkül.

A biztonság tekintetében a robogó extra vastag csúszásmentes súrlódó fékkel van felszerelve, amely lehetővé teszi, a magas fokú biztonságot minden körülmények között. Mindezt széles, XL méretű, 580 × 120 mm-es lábtartó teszi lehetővé. Ez rendkívüli lehetőséget biztosít a felhasználónak a stabilitás és a mozgásszabadság tekintetében.

További információk

Állítható kormányrúd: 77-98 cm
Maximális súly: 100 kg
Lábtartó mérete: XL, 580 × 120 mm (max 46-os cipőméret)
Összeszerelt méretek: 88,5 × 34 × 97,5 cm
Összehajtott méretek: 82 × 12 × 29 cm-es
Ajánlott életkor: 4 év

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Authentic Sports fekete / kék Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Authentic Sports černo/modrá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Authentic Sports čierno/modrá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Authentic Sports černo/modrá. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Authentic Sports černo/modrá.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ