Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Hurvínek beszélő 30 cm

Termékkatalógus
Hurvínek beszélő 30 cm
Báb - plüss báb kézre, hanglejátszó modul, megnyomáskor hangokat ad ki, 3xLR44 elem a csomag tartozéka, mosható (hanglejátszó modul nélkül)
Kód:  HRAmm208 Termékszám:  8590121279833 Gyártó honlapja:

Hurvínek beszélő 30 cm

A népszerű Hurvíneket, akiről ezt a vidám kesztyűbábot formázták, bizonyára nem kell bemutatni. Hurvínek egy klassz pajtás, aki megnevetett minden gyerkőcöt. Megnyomásakor a Spejbl és Hurvínek című meséből jól ismert hangokat játszik le véletlenszerűen. A gyerekek játszhatnak Hurvínekkel plüssjátékként vagy kesztyűbábként, és eljátszhatják vele a kedvenc jeleneteiket a mesefilmből, vagy szabadon engedhetik a fantáziájukat, és új történeteket találhatnak ki. A báb puha plüssből készült, amely poliésztert tartalmaz. Szükség esetén a bábot a hanglejátszó modul kivétele után ki lehet mosni mosógépben. A 3 darab LR44 típusú elem a csomag tartozéka.

Legfontosabb jellemzők

  • Kesztyűbáb- Hurvínek
  • Hanglejátszó modullal
  • A meséből jól ismert, eredeti hangokat játszik le
  • Puha, lágyan kitömött plüssből
  • Hímzett a szeme és pompom van a fején
  • Lehet mosógépben mosni

Méretek:
31 × 29 × 10 cm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hurvínek beszélő 30 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hurvínek 30cm mluvící. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hurvínek 30cm mluvící. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Handpuppe Hurvínek 30 cm, mit Audiomodul. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Handpuppe Hurvínek 30 cm, mit Audiomodul.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ