A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Így neveld a sárkányodat 2

Termékkatalógus
Így neveld a sárkányodat 2
Puzzle - 30 darab, gyermekeknek 4 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa3567 Termékszám:  5906018010190

Így neveld a sárkányodat 2

Ez az egyedülálló puzzle minden kreatív gyermek számára örömet okoz. Ez a készlet lehetővé teszi gyermeked számára, hogy az Így neveld a sárkányodat 2 mese egyik jelenetének részesévé váljon. Az elkészült kép gyönyörűen díszítheti a gyerekszobát. A puzzle 30 darabból áll, így bármelyik 4 évesnél fiatalabb gyermek játszhat vele. Az elkészült kép mérete 22,5 x 16 cm. A kirakózás az egyik legnépszerűbb szórakozás a gyermekek körében, amely fejleszti a finommotorikus képességeiket, a képzeletüket és a türelmüket. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Így neveld a sárkányodat 2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Jak vycvičit draka 2 - Společná zábava. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ako vycvičiť draka 2 - Zábava. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Jak vycvičit draka 2 - Společná zábava. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Jak vycvičit draka 2 - Společná zábava.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ