Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Intex medence zuhanyzóval

Termékkatalógus
Intex medence zuhanyzóval
Felfújható medence - mérete 310x188x130 cm, falmagassága 28 cm, beépített pad, kivehető boltív zuhannyal, leeresztő szelep, az ajánlott életkor: 3 éves kor felett
Kód:  HRA712p2 Termékszám:  078257571987

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Intex medence zuhanyzóval

Azt szeretné, hogy saját maguk és különösen a gyermekek és kényeztesse magát egy frissítő nyári napokon badass? Ezzel a felfújható medence lesz egy hűtő, valamint szórakoztató gyermekek gondozott. Uszoda nemcsak fényűzően nagy felületű vízi szórakozást, a medence egy része egy külön íven felszerelt huncut zuhanyzó. Oblouk společně  s nafukovací lavicí k sezení poskytne dětem ještě větší možnosti pro jejich vyžití a podpoří jejich fantazii při vodních hrátkách. Merüljön el a friss nyári pihenéssel a vizet, hogy elkészítsük könnyen és gyorsan eltette a szezon után. 

A medence készült kiváló minőségű anyagok, amelyek megfelelnek minden biztonsági előírásoknak egészségének megőrzése a gyerekek. Abban az esetben, kár, hogy a medence található a csomagban is fellebbezhet készlet egy patch. 

legfontosabb jellemzői

  • Nagyon kényelmes méretei a medence
  • Fal magassága 28 cm
  • Cserélhető ív zuhannyal
  • Beépített felfújható padon ülő
  • leeresztő szelep

Paraméterek

Fajta
Felfújható Kész!

Medencék

Fajta
Felfújható Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Intex medence zuhanyzóval Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Intex bazén se sprškou. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Intex bazén so spŕškou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Intex Pool mit Spray. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Intex Pool mit Spray.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ