Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Kinetikus homok 500 g zöld

Termékkatalógus
Kinetikus homok 500 g zöld
Kreatív szett - 4 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa8653 Termékszám:  8594166102385

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kinetikus homok 500 g zöld

Az egyedi kreatív készlet az idei év egyik forradalmi újítása. Minden gyermek megkedveli, aki szeret a képzelőerejére hagyatkozva modellezni és új dolgokat alkotni. A kinetikus homok ugyanis összes eredeti tulajdonságát megőrzi, remekül egyben tart és a munka nagyon egyszerű és szórakoztató vele. Mostatntól gyermekeid várakat építhetnek és számtalan mennyiségű formát és kalácsot készíthetnek anélkül, hogy a klasszikus homokozóba mennének. A varázslatos homokkal az otthon kényelmében játszhatnak, bármikor unatkoznának. A játékszett részei az egyedülálló, különféle alakű modellező formák is.

Legfontosabb tulajdonságok

  • A kinetikus homok ugyanolyan alaptulajdonságokkal rendelkezik, mint a klasszikus homok a homokozóban
  • Sohasem szárad ki
  • Nem hagy foltot
  • Megakadályozza a baktériumok elszaporodását
  • Kézügyesség és a képzelőerő fejlesztése
  • 4 éves kortól ajánlott
  • A csomagolás 500 gramm zöld homokot tartalmaz

Játssz és építkezz, mint a homokozóban

A kinetikus homok egészségre ártalmatlan anyagból készült. Nagyon lágy, puha és érintésre kellemes struktúrával rendelkezik. Ezen kívül nem hagy foltokat és speciális összetétele megakadályozza a baktériumok keletkezését és burjánzását. A gyerekek végtelen mennyiségű időt tölthetnek a homokkal és élvezhetik a szórakozást, mivel sosem szárad ki. A kinetikus homokkal való játék segít a gyermekek képzelőerejének, kreativitásának és finommotorikájának fejlesztésében. A csomagolás 500 gramm élénkzöld színű homokot tartalmaz.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kinetikus homok 500 g zöld Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hrací písek 500g zelený. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hracie piesok 500g zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spielen Sand 500 g grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spielen Sand 500 g grün.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ