A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál ApF HU

Fisher Price - Autós játszószőnyeg 3 az 1-ben

Termékkatalógus
Fisher Price - Autós játszószőnyeg 3 az 1-ben
Játszószőnyeg - játékhíddal, alkalmas a születéstől
Kód:  HRAa6512 Termékszám:  887961030109

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fisher Price - Autós játszószőnyeg 3 az 1-ben Megszűnt

Fisher Price - Autós játszószőnyeg 3 az 1-ben

Ez a gyermek korához igazítható játszószőnyeg végtelen szórakozást nyújthat. A születéstől a csecsemőkorig használható. Kezdd el az érzékszervi észlelés fejlesztését a vidám játékhíd segítségével - a baba feje fölött elhelyezett szórakoztató játékokkal - és a világító és zenélő kormánnyal, amely kitűnő a háton fekvő időszakban. Amikor a gyermeked már képes hasra fordulni, a játékokkal felszerelt híd alacsonyabbra állítható, így mozgásra ösztönözheted a kicsit. Ha hozzáér a kormányhoz, vidám hangokkal lesz megjutalmazva, amely motiválni fogja a kezei kinyújtására.

Szállj be, indulunk

Amint a baba elkezd ülni, a játék szélei felhajthatók 45 fokos szögben, ami által aranyos műszerfal hozható létre (beleértve a díszkockákat és a vaníliaaromával átitatott borz alakú légfrissítőt). Miután a kis sofőr egy kicsit megpihen, a kisautó a mosógépben mosható, hogy készen álljon a következő útra.

Három módon lehet játszani vele

  • Játék közben a hátán fekve - a gyermek paskolhatja a játékokat a feje fölött, amelyek sípoló, csörgő, csengő és egyéb hangokat adnak ki
  • Játék hason fekve - a játékhíd alacsonyabbra helyezésével a gyermek megérintheti a kormányt, amely vidám hangokat ad ki
  • A gyermek a kormány mögött ül. A híd áthelyezésével műszerfal hozható létre. Tü-tűt! Elég hozzáérni a kormányhoz, és meghallhatod a dudát.
  • 20 percnyi hang- és fénysorozat
  • 8 áthelyezhető aktivitásra serkentő játék: kulcsalakú csörgő, bolyhos kocka, csörgő oroszlán, tukán alakú rágóka, illatos borz, villogó és sípoló kormány, ráadásként egy tükör a szőnyeg közepén
  • A szőnyeg mosógépben mosható
  • A játék segít fejleszteni motoros készségeket
  • A sokféle szín, alak és felület serkenti a baba érzékeit

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48/EK 2009 június 18-i irányelvének a cseh jogszabályok minden jogi normája szerint a játékok biztonságát illetően. Természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal ellátott. 

Paraméterek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Igen Kész!
Elemek típusa
AA Kész!
Elemek száma
3 db Kész!
Alsó korhatár
0 éves kortól Kész!
Hosszúság/mélység
83 cm Kész!

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Igen Kész!
Elemek típusa
AA Kész!
Elemek száma
3 db Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
0 éves kortól Kész!

Méretek

Hosszúság/mélység
83 cm Kész!
Szélesség
51 cm Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fisher Price - Autós játszószőnyeg 3 az 1-ben Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fisher-Price - Hrací dečka autíčko 3v1. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fisher-Price – Hracia deka autíčko 3 v 1. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fisher-Price - Spieldecke Auto 3in1. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fisher-Price - Spieldecke Auto 3in1.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ