Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Piros játékkézifűrész

Termékkatalógus
Piros játékkézifűrész
Játékszett - 2 éven felüli gyermekeknek ajánlott
Kód:  HRAa3673 Termékszám:  8594166099005

Piros játékkézifűrész

Ez a kézifűrész tökéletes játék minden kis ezermester számára. Ez a kis piros fűrész megadja a gyermekeknek a vágás és a saját építő projektek kitalálásának örömét. A maximális játékélményt a fűrészfej mozgása és a hozzátartozó hangos működés együttesen biztosítja. Kiváló minőségű és tartós műanyagból készült. Ennek az örömteli munkának a 2 éven felüli gyermekek vághatnak neki.

 

 

 

Részletesebb ismertetés:

Anyaga:
műanyag

Teljesítmény:
3x AA ceruzaelem

Méretei:
6,8 x 14,8 x 22,8 cm

Súlya:
460 g

Ajánlott életkor:
2+

Ez a játék megfelel az Európai Parlament 2009/48/EC irányelvének és az Európai Tanács 2009 június 18-án kiadott, a játékok biztonságáról szóló előírásának, valamint a vonatkozó cseh törvényeknek. A termék természetesen CE megfelelőségi nyilatkozattal rendelkezik.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Piros játékkézifűrész
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ruční pila červená . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ručná píla červená. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Handsäge rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Handsäge rot.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ