A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Kinetikus homok - 454 g fémes ezüst

Termékkatalógus
Kinetikus homok - 454 g fémes ezüst
4,7 3 értékelés
Kinetikus homok - 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa5957a Termékszám:  ASRT778988127896

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Kinetikus homok - 454 g fémes ezüst

Az örökmozgó homok lenyűgöző, innovatív szórakoztató játék nem csupán gyermekeknek, hanem az egész családnak. Vásárolja meg a szettet gyermekének, s meglátja, rövid időn belül saját magának fogja vásárolni a következőt! Ez a kreatív anyag ugyanis olyannyira addiktív, hogy ha valaki egyszer kipróbálja, többet nem adja ki a kezéből. A homokkal való játék nem csupán szórakoztató, hanem relaxáló is, csökkenti a stressz, illetve terapeutikus hatású. A Kinetic Sand rendkívül lágy, puha és selymes tapintású. Fejleszti a gyermeki fantáziát, kézügyességet, a finommotoros képességeket és egyéb készségeket.

 

Fő sajátosságok

  • Lenyűgöző kreatív anyag

  • Lágy, puha és kellemes tapintású

  • Alkalmas a stressz csökkentésére

  • Soha nem szárad ki, és könnyen összetakarítható

  • 100%-ig biztonságos, nem mérgező

  • Speciális kötőanyag szabadalmaztatott technológiája

 

Egyedülálló anyag

A kinetikus homok 98%-ban homokból áll. Mozgásának titka szabadalmaztatott technológiájában rejlik, amely a maradék 2%-nyi kötőanyagban nyugszik. Az örökmozgó homok soha nem szárad ki, könnyen összetakarítható, mivel mindig egybetapad, nem pedig az Ön kezéhez. Emellett 100%-ig biztonságos, nem mérgező, nem tartalmaz glutént, búzát, kazeint és port sem, továbbá megfelel az EU piaci forgalmazásról szóló irányelveinek. Ugyancsak alkalmas allergiás gyermekek számára. Az örökmozgó homok EN 1171 tanúsítvánnyal büszkélkedhet.

A csomagban lenyűgöző, ragyogó homok található.

Tartalom:
454 g

 

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Kinetikus homok - 454 g fémes ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Kinetic Sand - 454 g Metalic stříbrná. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Kinetic Sand – 454 g Metallic strieborný. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kinetischer Sand - 454 g metallic Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kinetischer Sand - 454 g metallic Silber.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ