A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Lamaze - Doromboló leopárd

Termékkatalógus
Lamaze - Doromboló leopárd
4,9 11 értékelés
Babakocsira rögzíthető játék - autós gyerekülésre vagy kiságyra - függő - műanyag - rögzítése karikával - állatkák motívum - többszínű - ajánlott újszülött kortól
Kód:  QBM056 Termékszám:  796714275635

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lamaze - Doromboló leopárd

Ez az aranyos leopárd arra ösztönzi a gyermekeket, hogy játsszanak és felfedezzék a körülöttük lévő világot. A leopárd élénk színei és nagy szemei stimulálják a gyermek érzékszerveit, ezáltal fejlesztve azokat. Csipogó láb, és egy labda a leopárd hasában - amely rázás esetén zizegni kezd - gondoskodik a gyermek folyamatos jókedvéről. A leopárd egy gyűrűt tart a mancsában, amelyre egy csillag és egy háromszög van rögzítve, ezek is segítik a motorikus izmok, és a kéz koordinációjának fejlődését. Ez a csodálatos játék tökéletes választás bármely gyermek számára.

Az új Lamaze csattnak köszönhetően a játék könnyedén rögzíthető a babaágyra, a babakocsira vagy akár bevásárlókocsira is, esetleg gyermekülésre. A Lamaze játékok nem tartalmaznak olyan részeket, amelyeket a gyermek le tud nyelni. A Lamaze játékokat a legszigorúbb előírásoknak megfelelően tesztelték, amelyek: EN-71, ASTM F963-96a, valamint az ún. DIN teszt.

Paraméterek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!
Ajánlott
Fiúknak és lányoknak Kész!
Ajánlott az alábbi kortól
Újszülött Kész!
Típus
Függő játék Kész!
Motívum
Állatkák Kész!

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!

Tudni érdemes

Ajánlott
Fiúknak és lányoknak Kész!
Ajánlott az alábbi kortól
Újszülött Kész!

Típus

Típus
Függő játék Kész!

Motívum

Motívum
Állatkák Kész!
Szín
Többszínű Kész!

Tulajdonságok

Rögzítés
Karika Kész!
Anyag
Műanyag Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lamaze - Doromboló leopárd Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lamaze – Vrnící leopard. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lamaze - Pradúci leopard. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lamaze - Schnurrender Leopard. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lamaze - Schnurrender Leopard.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ