Shop roku Akvizice ApF HU

LEGO Friends 41095 Emma’s House

Termékkatalógus
LEGO Friends 41095 Emma’s House
4,8 6 értékelés
Építőjáték 706 darab, az ajánlott korosztály 6-12 év
Kód:  LO743 Termékszám:  5702015346757 Gyártó honlapja:

LEGO Friends 41095 Emma’s House

LEGO Barátok 41.095 Emma háza célja a gyermekek 6-12 év. Ez áll a 706 darab, amelynek ez lehet építeni egy kétszintes ház tetőtéri szobák. A ház modern, berendezett és teljesen felszerelt konyha, tágas nappali televízióval, hálószoba és fürdőszoba. A tetőn a stúdió, amely csodálatos kilátást, ezért ideális hely festeni tájképeket. Amellett, hogy a stúdió tető szoba egy barbecue party a barátokkal. A ház is van egy zöldséges és virágos kert. A kertben madárház áll, amely lakik madár állandó lakosok ezt a gyönyörű épületet. Ke stavebnici patří celkem tři postavičky - minipanenka Emma, maminka Charlota a tatínek Luis.

Egy nagyon nagy készlettel célja elsősorban a lányok vagy fiatal lányok, de híresen vele szórakoztatni a testvérek. Gyermekek hosszabb lesz, amikor a ház épült, és valószínűleg örömmel várja, és segít a szülők vagy az idősebb testvérek. Miután házat építeni, a gyermek meg a szerepét egy apa vagy anya Charlotte Luise, vagy a lány Emma. Mindhárom rendszeres háztartási tevékenységet. Reggeltől higiénia, reggeli elkészítése, aggódnak a tisztaság a lakásban, hanem az állam a szabadtéri zöldség és virágos kertek. A kislány is folytatja a kézműves festmény egy berendezett stúdió a tetőn egy ház vagy munka után, hogy üljön a nappali TV-vel. Anyu Charlotte után komoly nagytakarítás pihenjen az erkélyen, és élvezze a nyugalmat. Ha apa Emmy akar, akkor meghívja barátait, és együtt tudják megszervezni egy tetőtéri grill party. Možností her je nespočet a je pravděpodobné, že se u této stavebnice vystřídá ve hraní s chutí celá rodina.

A készlet tervezték gyermekek 6 éves, és lehetővé teszi, hogy a gyermek együtt érezni a szülők szerepe, és tartsa a háztartás saját fantáziáját. A készlet lehetővé teszi, hogy a gyermek, hogy felismerjék saját elképzelései a családi életet, hogy készítsen egy olyan időszakban, amikor az egyik vezet egy igazi otthon. Hagyjuk a gyermeket, hogy játékosan készül felnőtt élet vár rá, és hiányzik. A tervezők fejlesztik képzelet és a készség, hanem a felelősségérzet a zökkenőmentes a család. Az előnye, hogy kit LEGO Friends, hogy gyermeke nyer magának, de azt is részt a játékokban és a testvérek, a szülők vagy a barátok. A tervezők minden bizonnyal lesz egy kedvenc játéka a tanítás a gyermek. Kényeztesse lány játékosan ismeri irányító házimunkát, és használja a fantáziáját, hogy hozzon létre a családi történetek.

Darabszám:
706

Ajánlott kor:
6-12 éves korig

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Friends 41095 Emma’s House
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Friends 41095 Emmin dům. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Friends 41095 Emmin dom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41095 Emmas Familienhaus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41095 Emmas Familienhaus.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ