Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LEGO Friends 41113 Party Gift Shop

Termékkatalógus
LEGO Friends 41113 Party Gift Shop
5 4 értékelés
Építőjáték 52 darab, az ajánlott korosztály 5-12 év
Kód:  LO1087 Termékszám:  5702015591669 Gyártó honlapja:
LEGO Friends 41113 Party Gift Shop Megszűnt

LEGO Friends 41113 Party Gift Shop

Segíts zajíčkům minute Mini és válassza ki a megfelelő születésnapi ajándék! LEGO Barátok célja minden kislány, aki szeretik a barátaikat tapasztalható különböző kalandok és események vagy az aktuális idő, valamint a felnőttek. A város életét Heartlake öt elválaszthatatlan barátok, akik megtapasztalták a különböző eseményeket. Velük együtt, a kis stavitelky a természet, az iskolába, a sport és a kultúra, és mindig a tapasztalat sok kalandot és barátságos. LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok.

LEGO Barátok

  • Célja a gyermekek 5-12 éves

  • New Adventures városban Heartlake
  • Kinyitja az ajtót, hogy a világ a tiszta lány
  • Fejleszti a kreativitást és elősegíti, képzelet
  • Gyakorolja a finom motoros készségek
  • A gyermek fog nyerni magának, illetve az olyan, az egész családnak
  • Darabszám - 52

LEGO Barátok ajándékbolt

Két nyuszik, Mina és Mini meghívást kapott egy születésnapi party, de nem tudom, milyen ajándékot vásárolni kitüntetettje. Akkor segít nekik? Nyílt üzlet, húzza ki a vakok és mutasd meg az összes árut. Biztosan választani. Ezután csavarja egy ajándék díszdobozban, így igazi meglepetés volt. Az enyém és a Mini elégedett és přijded idő lesz, mint egy párt, pohoupají a swing, és élvezze az étkezés egy ropogós mrkvičce.

A csomag tartalma:
Nyuszi és Mini Minu, ajándékbolt, redőnyök, treasury, hinta, számla, érme, 2 íjak, 2 sárgarépa, cseresznye, meggy, két fél kalap, meghívás, díszdobozban, léggömb.
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Friends 41113 Obchod s dárky. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Friends 41113 Obchod s darčekmi. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41113 Party-Geschenkeladen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Friends 41113 Party-Geschenkeladen.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ