A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

LEGO Friends Beach House

Termékkatalógus
LEGO Friends Beach House
Iskolatáska - méretei 320 x 300 x 200 mm, térfogat 22 l, súly 790 g
Kód:  HRAa8990 Termékszám:  5711013026936

LEGO Friends Beach House

Fantaasztikus iskolai hátizsák kislányoknak! A LEGO lenyűgözi Önt modern dizájnjával, vidámságával és könnyű szerkezetével. A háta természetesen ergonomikus kialakítású, állítható, párnázott vállpántokkal, amelyeken fényvisszaverő csíkok találhatók a nagyobb biztonság érdekében. Állítható mellkasi övvel. A megerősített fogantyúnak köszönhetően hátizsák kézben is hordható.

Megerősített alsó lábak biztosítják a jobb stabilitást, és védik a táskát a szennyeződéstől és nedvességtől. Az oldalt található két hálós zsebben kényelmesen elfér egy-egy 0,5 literes palack. A hátizsák átgondolt belső felosztása is örömünkre szolgál. Tartalmaz egy első zsebet tolltartónak, egy tágas fő rekeszt és egy másik rekeszt a nehezebb dolgoknak, ami a könyveket hátul tartja és biztosítja az egyenletes súlyeloszlást.

Legfontosabb jellemzői

  • könnyű szerkezet
  • modern design
  • Ergonomikus kialakítású hát
  • Órarend, címke, levehető kulcstartó a táska belsejében
  • Név címke
  • 2 hálós oldalzseb 0,5 literes palackoknak

Paraméterek

Használat
Iskolába Kész!

Használat

Használat
Iskolába Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Friends Beach House Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Friends Beach House . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Friends Beach House. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Friends Beach House. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Friends Beach House.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ