Shop roku Akvizice ApF HU

LEGO City 60097 Nagyvárosi hangulat

Termékkatalógus
LEGO City 60097 Nagyvárosi hangulat
Építőjáték - 1683 darab, ajánlott 6-12 év között
Kód:  LO728 Termékszám:  5702015350891 Gyártó honlapja:

LEGO City 60097 Nagyvárosi hangulat

Szeretnél átélni egy napot a városban mindennel ami a városi élethez tartozik? Ezt az élményt kínálja a Nagyvárosi hangulat készlet érdekes közlekedési eszközökkel és egyéb kiegészítőkkel. Építs saját városteret és kezdődhet a munkanap, hogy milyen hangulatban, az már csak rajtad múlik. A városban minden nap történik valami, találj ki saját történetet. Kellemes szórakozást!

A csomag tartalma

  • 12 minifigura - villamosvezető, pilóta, kávéházi pincérnő, pizzafutár, autóügynök, szerelő, segélykocsi vezető, hotdog eladó, LEGO értékesítő, LEGO szállító, lány és fiú, valamint 2 LEGO bolti szobor
  • Bicikli
  • Kisteherautó
  • Kutya
  • Helikopter
  • Moped
  • Kolbász
  • Sportkocsi
  • Vontató
  • Villamos
  • Teherautók

LEGO City

A LEGO City készleteket a városi élet ihlette és gyermeke kiváló lehetőséget kap ezen élet megismerésére. Legyen az a város építése, működtetése vagy a város lakóinak védelme. A LEGO City apró részletei serkentik a képzelőerőt, ösztönzik a kreativitást és fejlesztik a finom motorikus készséget. Ez a kedvenc LEGO City játék a végtelen lehetőségek világát nyitja meg gyermeke előtt.

Nagyvárosi hangulat

A City főterén zajlik az élet! Állítsd le a kerékpárod a barátságos kávézónál, ugorj fel a lenyűgöző helikopterre, emelkedj a levegőbe és nézd meg a várost madártávlatból. A repülés után ugorj be a LEGO® Store-ba ahová éppen új áruszállítmány érkezett. Segíts a sofőrnek lerakni a dobozokat, helyezd el őket a kézikocsin és gurítsd be a raktárba. Utána nézd meg az eladó menő autókat a kereskedő bemutatótermében. Segíts a szerelőnek működtetni az autóemelőt. Épp csak egy hotdog és egy újság vásárlására elegendő idő maradt a hazaindulás előtt, de vigyázz a gyors robogóján közeledő pizzafutárra, miközben a villamosmegálló felé tartasz! Helyezd el a kerékpárod a kerékpártartóban, foglalj helyet és utazás közben figyeld LEGO City utcáinak élénk forgalmát! Milyen izgalmas egy nap!

Téma:
városi élet

Súly:
3,2 kg

Csomag mérete:
58,2 x 37,8 x 11,8 cm

A játék megfelel az Európai Parlamenti és Tanácsi 2009/48/EK irányelvének (2009. június 18.). Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO City 60097 Nagyvárosi hangulat
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO City 60097 Náměstí ve městě. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO City 60097 Námestie v meste. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO City 60097 Stadtzentrum. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO City 60097 Stadtzentrum.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ