Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku Akvizice ApF HU

LEGO Creator 31034 Future flyers

Termékkatalógus
LEGO Creator 31034 Future flyers
5 2 értékelés
Építőjáték 237 darab, az ajánlott korosztály 7-12 év
Kód:  LO731 Termékszám:  5702015347853 Gyártó honlapja:
LEGO Creator 31034 Future flyers Megszűnt

LEGO Creator 31034 Future flyers

Vizsgálja meg a jövőben! Csodálatos LEGO Creator Repülő robot a jövőből 3in1.Ez a művelet robot egy futurisztikus abszolút briliáns kombinációja narancs, fehér és fekete színben van szerelve egy nagy robot feje egyetlen átható kék szem, levehető hátizsák kivehető összecsukható szárnyak és rakéta motorok. A robot is nagy robot lábak beépített rakétahajtómű, sötét metál ujjak, páncélozott Vállvédők és rendkívül rugalmas, univerzálisan állítható mozgatható ízületek. Tűz ki rakétamotorokban és mássz fel az égre, Ride a légkörbe és leszállás újra. Ezután lépjen a jet a jövő változó szárnyak vagy high-tech futurisztikus sportautó. Ezzel sor high-tech modell 3v1 akkor A szórakozást!

Jellemzők:

  • Ez egy mozgatható fej nagy átható kék szeme, kivehető hátizsák kivehető dönthető szárnyakkal és rakéta booster, nehéz robot lábak beépített rakéták, sötét metál ujjak és a váll páncél elemekkel.
  • Ignite emlékeztető rakéta motorok.
  • Modell 3in1: tetszett a robot egy futurisztikus sugárhajtású repülőgép, vagy autó egy hatalmas spoiler.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Creator 31034 Letci budoucnosti. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Creator 31034 Letci budúcnosti. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Creator 31034 Zukunftsflieger. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Creator 31034 Zukunftsflieger.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ