Shop roku Akvizice ApF HU

LEGO DUPLO 10508 Deluxe vasútkészlet

Termékkatalógus
LEGO DUPLO 10508 Deluxe vasútkészlet
4,8 37 értékelés
Építőjáték - 134 darab, ajánlott korosztály: 2-5 év közötti
Kód:  LO466b Termékszám:  5702015153584 Gyártó honlapja:

LEGO DUPLO 10508 Deluxe vasútkészlet

A LEGO DUPLO készleteket a legkisebb építőknek terveztük, kevesebb darabszámmal, de nagyobb méretű építőelemekkel büszkélkedhet. Röviden, mindent megtettünk azért, hogy kisgyermeke elégedett legyen. Ezt a készletet a városi élet ihlette és gyermeke kiváló lehetőséget kap ezen élet megismerésére. Legyen az a város építése, működtetése vagy a város lakóinak védelme. A LEGO részletei serkentik a képzelőerőt, ösztönzik a kreativitást és fejlesztik a finom motorikus készséget. Ez a kedvenc játék a végtelen lehetőségek világát nyitja meg gyermeke előtt.

Emeld eggyel magasabb szintre a LEGO® DUPLO® vasútépítést a Deluxe vasútkészlettel, amelyben egy vagány, modern vonatot is találsz! Pattanj fel a valódi hangokat kiadó mozdonyra és töltsd fel a vagonokat szikladarabokkal és kövekkel. Majd rakd le azokat a működő daruval, mielőtt üzemanyagot töltenél be a következő útra!


Legfontosabb jellemzők:

Téma:
LEGO DUPLO városi élet

Darabszám:
134

A csomag tartalma:
160cm sín
Híd
Alagút
Vagon
Kőszállító kocsi
Működő daru
Három DUPLO minifigura

Ajánlott korosztály:
2-5 év közötti

A játék megfelel az Európai Parlamenti és Tanácsi 2009/48/EK irányelvének (2009. június 18.). Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO DUPLO 10508 Deluxe vasútkészlet
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO DUPLO 10508 Vláček deluxe. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO DUPLO 10508 Vláčik deluxe. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10508 Eisenbahn Super Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10508 Eisenbahn Super Set.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ