A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Akvizice ApF HU

LEGO DUPLO 10606 Doc MacStuffins udvari rendelője

Termékkatalógus
LEGO DUPLO 10606 Doc MacStuffins udvari rendelője
5 5 értékelés
Építőjáték - 39 darab, ajánlott korosztály: 2-5 év között
Kód:  LO1015 Termékszám:  5702015355223 Gyártó honlapja:
LEGO DUPLO 10606 Doc MacStuffins udvari rendelője Megszűnt

LEGO DUPLO 10606 Doc MacStuffins udvari rendelője

A Doc bent van! Segíts Doc McStuffinsnak és barátainak Lambienak és Stuffynak gondozni az udvari rendelő minden betegét! Susie Sunshine megbetegedett és Doc segítsége kell ahhoz, hogy jobban legyen. Ideje a műszerekkel megvizsgálni, hogy mi lehet a baj. Lambie ott van a közelben egy takaróval és egy kötéssel, ha szükség lenne rá. A különleges kétoldalt dekorált elem megfordítható, hogy egyszer beteg, egyszer gyógyult Susie-t mutasson. Amikor Doc befejezi napi munkáját, eljön a játék ideje a csúszdán a barátnőivel. Ez a LEGO® DUPLO® márkájú Doc McStuffins™ szett korlátlan szerepjáték lehetőségeket kínál a kisgyermekeknek, hogy ápolják sérült játékaikat, miközben fejleszti az építési készségeiket a rendelő felépítése és átépítése során. Kombináld a 10605-ös Doc McStuffins Rosie a mentőautó készlettel, hogy még több beteg játékon segíthess.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
LEGO Duplo

LEGO DUPLO

A LEGO DUPLO a legkisebb építőknek van tervezve. Kevesebb, de sokkal nagyobb építőelemekkel büszkélkedhet, amelyekkel könnyebb az építés. A LEGO serkenti a képzelőerőt, ösztönzik a kreativitást és fejlesztik a finom motorikus készséget. Ez a kedvenc játék a végtelen lehetőségek világát nyitja meg gyermeke előtt.

A csomag tartalma:

  • Figura Doc McStuffins
  • Figura Stuffy
  • Figura Lambie
  • Sztetoszkóp
  • Rendelő kiegészítőkkel
  • Csúszda
Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
LEGO Duplo

A játék megfelel az Európai Parlamenti és Tanácsi 2009/48/EK irányelvének (2009. június 18.). Természetesen rendelkezik CE megfelelőségi nyilatkozattal.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO DUPLO 10606 Doc MacStuffins udvari rendelője
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO DUPLO 10606 Doktorka Plyšáková - Ordinace. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO DUPLO 10606 Doktorka Plyšáková - Ordinácia. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10606 Doc McStuffins Gartenklinik. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10606 Doc McStuffins Gartenklinik.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ