Shop roku Shop roku

LEGO DUPLO 10805 A világ körül

Termékkatalógus
LEGO DUPLO 10805 A világ körül
4,9 7 értékelés
Építőjáték - 163 darab, ajánlott 2-5 éves kor között
Kód:  LO1197 Termékszám:  5702015597920 Gyártó honlapja:
LEGO DUPLO 10805 A világ körül Megszűnt

LEGO DUPLO 10805 A világ körül

Induljatok egy kalandos útra a világ körül! Készülj fel a több órás szórakozásra ezzel az elbűvölő élénk színű LEGO® DUPLO® kockákkal, amelyeket kifejezetten az 1,5 és 5 év közötti építőknek terveztünk. A kockák tervezésénél ügyeltünk arra, hogy tökéletesen illeszkedjenek a kis kezekbe, de teljes mértékben biztonságosak legyenek, hogy Ön nyugodt szívvel hagyhassa gyermekét játszani. A Lego Duplo-val van is mivel játszani! Figyelje ahogy a legkisebbek magasabbnál magasabb kéményeket, egyszerű házakat és hidakat építenek, miközben fejlesztik a motorikus készségüket. Az idősebb gyerekek szeretnek játszani mint eladó, mezőgazdász, állatkert vezető vagy gépkocsivezető és mindez segíti a valós világ megismerését, játékon keresztül. A Lego Duplo hűséges társ lesz ebben a felfedezésekben gazdag időszakban.

Legfontosabb jellemzők

  • 2 és 5 év közötti gyermekeknek ajánlott
  • Szórakoztató, kreatív játék
  • Fejleszti a finom motorikus készséget a kreativitást és növeli a képzelőerőt
  • Megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak
  • Minőségi kivitelezés
  • Darabszám - 163

Lego Duplo - A világ körül

Ez a különleges LEGO® DUPLO® A világ körül szett a világ állatait karnyújtásnyi közelségbe hozza! A kis felfedezők egyik helyről a másikra utazhatnak hajón vagy repülőn, hogy megismerjék a különféle állatokat és élőhelyeiket. Figyeld meg a pingvineket, hogyan közlekednek a jégen. Utazás közben felejthetetlen találkozásban lesz részed a bálnával. Vigyázz a vadonban sok veszély fenyeget. Afrikában találkozhatsz oroszlánnal, zebrával és megismerkedhetsz a benszülöttekkel. Ázsiában vár rád a szép panda, de vigyázz a közelben biztos lesben áll a szibériai tigris.

A csomag tartalma:
Medve
Kacsák
Mókus
Oroszlán család
Víziló
Zebrák
Pingvinek
Bálna
Panda
Tigris és kölyke
Hal
4 lakó a különböző világrészeken
Repülő
Hajó
Virágok és fák
Csúszda

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO DUPLO 10805 A világ körül
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO DUPLO 10805 Cesta kolem světa. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO DUPLO 10805 Cesta okolo sveta. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10805 Einmal um die Welt. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10805 Einmal um die Welt.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ