Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Akvizice ApF HU

LEGO DUPLO 10824 Miles kalandjai az űrben

Termékkatalógus
LEGO DUPLO 10824 Miles kalandjai az űrben
Építőjáték - 23 darab, a 2-5 éves korosztálynak ajánlott
Kód:  LO1187 Termékszám:  5702015599429 Gyártó honlapja:
LEGO DUPLO 10824 Miles kalandjai az űrben Megszűnt

LEGO DUPLO 10824 Miles kalandjai az űrben

Élvezd Miles-szal együtt a nagyszerű űrkalandot! A Lego DUPLO a kreatív szórakozás végtelen forrása minden kis lurkó számára, 2-től 5 éves korig. Az építőelemeket kifejezetten úgy tervezték, hogy remekül illeszkednek az apró kezekbe, ugyanakkor teljesen biztonságosak, így aggodalom nélkül engedheted, hogy gyereked játsszon velük. A Lego DUPLO-val tényleg lehet is! Figyeld csak meg, hogyan épít a kicsi végtelen kéményeket, egyszerű házakat és hidakat a klasszikus építőelemekből, és nem telik sok időbe, addig fejleszti finommotoros készségeit, hogy már teljesen egyedül tud építeni. A nagyobb gyerekek szeretnek eladót, gazdát játszani, gondozzák az állatkertet, autót vezetnek, egyszóval a játékon keresztül eljutnak a valódi világba, és a Lego DUPLO bőséges tematikus építőkészlet kínálatával még ebben az időszakban is hű társuk lesz.

Legfontosabb jellemzői

  • 2-5 éves korú gyerekek számára ajánlott
  • Szórakoztató, kreatív játék
  • Fejleszti finommotoros készségeket és a fantáziát
  • Megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak
  • Minőségi design
  • Építőelemek száma: 23

Lego DUPLO Miles kalandjai az űrben

Miles élvezi a nagyszerű űrkalandot, miért ne szórakoznál vele együtt? Miles nem egyedül játszik, földönkívüli barátja, Blodger Blopp is vele tart. Használd a radaros űrjárművet, hogy találjon egy játszóteret, és kezdődhet a móka. Igen, a játszótéren van egy csúszda, de légy óvatos a kráter és a tüzes láva közelében. Mialatt Blodger Blopp játszott, Miles értékes kristályokat fedezett fel a kráterben. Nem akarsz vele együtt kutatni? Vagy inkább az űrszörfdeszkával járod be az egész krátert?

A csomag tartalma:
Miles
űrjármű
radar
Blodger Blopp
csúszda
űrszörfdeszka
kráter kristályokkal
magas láng
szabvány építőelemek
Összesen 23 darab

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO DUPLO 10824 Miles kalandjai az űrben
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO DUPLO 10824 Milesova vesmírná dobrodružství. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO DUPLO 10824 Milesove vesmírne dobrodružstvá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10824 Miles Weltraumabenteuer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10824 Miles Weltraumabenteuer.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ