we apologize for the inconvenience, but due to technical difficulties there may be delays of order pickups at our branches. We are working on the repairs. Thank you for your understanding.

Shop roku Akvizice ApF HU

LEGO DUPLO 10829 Mickey's Workshop

Termékkatalógus
LEGO DUPLO 10829 Mickey's Workshop
5 1 értékelés
Építőjáték 18 db, az ajánlott korosztály 2-5 év
Kód:  LO1117 Termékszám:  5702015593977 Gyártó honlapja:
LEGO DUPLO 10829 Mickey's Workshop Megszűnt

LEGO DUPLO 10829 Mickey's Workshop

Mickey Mouse Klubíku mellé nyitott autókereskedő! Lego Duplo egy végtelen forrása kreatív szórakozás az egész kicsiknek belül 1,5-5 év. A kocka kifejezetten a tökéletesen illeszkednek a kis kezek és hogy ők is teljesen biztonságos, és akkor hagyja nem kell aggódni a gyerekek játszanak. Lego Duplo biztosan van mit! Figyeljük meg, hogy a legkisebb hozza végtelen halom, egyszerű házak és a hidak a hagyományos tégla, nem tart sokáig, és átképezni finom motorikus képességeit ahhoz, hogy kezelni, hogy teljesen egyedül. Az idősebb gyerekek szeretnek játszani a jegyző, a gazdák, működik Állatkert, autóvezetés, egyszerűen behatol a világban a játék, és még ebben az időszakban, akkor lesz Lego Duplo a maga gazdag tematikus készletek hűséges társ.

legfontosabb jellemzői

  • Alkalmas éves gyermekek 2-5 év

  • A szórakoztató, kreatív játék
  • A vonatok finom motoros készségek, a képzelet és a fantázia
  • Megfelel a legszigorúbb biztonsági előírásoknak
  • A jó design
  • Darabszám - 18

Lego Duplo Mickey műhely

Mickey úgy döntött, hogy nyit egy autókereskedő, hogy a barátok, hogy segítsen javítani a hibás autók. A Look! Egy piros játékautó már itt van. Megbirkózik Mickey vele? Elhelyezés a munkaruha, szerszámok és megragadja jön le, hogy ez. Hurrá, sikerült, játékautó lovagol szépen újra. Most Mickey jutalmat adhat snack.

A csomag tartalma:
Mickey munkaruhában
matchbox autó
Kulcs a javítási
Kocka műhelymunka
kúp
szabvány kocka
Összesen 18 db

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO DUPLO 10829 Mickey's Workshop
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO DUPLO 10829 Mickeyho dílna. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO DUPLO 10829 Mickeyho dielňa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10829 Mickys Werkstatt. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO DUPLO 10829 Mickys Werkstatt.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ