Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

LEGO Elves 41075 The Elves’ Treetop Hideaway

Termékkatalógus
LEGO Elves 41075 The Elves’ Treetop Hideaway
Építőjáték 505 darab, az ajánlott korosztály 8-12 év
Kód:  LO1000 Termékszám:  5702015352789 Gyártó honlapja:
LEGO Elves 41075 The Elves’ Treetop Hideaway Megszűnt

LEGO Elves 41075 The Elves’ Treetop Hideaway

A tervezők Elven menedéket a fa lehetővé teszi, hogy átélni a legelején a Elven mágikus kaland. Emily egy könnyű séta a kertben hirtelen találja magát egy mágikus kapu, amely átadja azt a faházba. Fedezze fel Emily ezt a különleges helyet, és vele lehet, ha úgy találják, hogy nem tartozik az emberi világba. Ismerje meg a tüzes elf Azari Plameničkou és föld elf Farran Stínolístkem. Get Farran le a fáról, miután egy mágikus létrán, és kap egy különleges meghívást haza. Során milyen Emily elfek elmagyarázza, hogy szüksége van, hogy újra a saját világába, forraljuk a kanna a tűz fölött az összes sárgarépa leves. Mágikus felvonók küldése Farranově kis bomba Enki fel egy fa ládában valami ennivalót. Součástí sady jsou 3 minipanenky: Emily Jonesová, Azari Plamenička, Farran Stínolístek a mládě pumy Enki.


Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
LEGO Elves 41075

Üdvözöljük a világ a fantázia

A tervezők kiadás LEGO Elves bementek a varázslatos világa tündék. Ebben, Emily Jones is eljutottak egy titokzatos portál a kertben nagyanyja. Szeretném, hogy haza, de ez nem könnyű. Emily spolu se svými elfími kamarády hledá čtyři klíče, které jsou potřeba k otevření portálu. Tudna segíteni nekik a keresés? Során egy közös zarándoklat fog tapasztalni elképzelhetetlen kaland tele suspense és szórakoztató. LEGO fejleszti a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet a gyermekek és közé az egyik legnépszerűbb gyermek játékok.


Elven menedéket egy fa

  • 3 mini figura - Emily Jones, Azari Plamenička, Farran Stínolístek
  • Puma kölyök Enki
  • létra
  • Lift
  • otthon az elfek
  • És még sok más szórakozási lehetőség
Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.
LEGO Elves 41075



Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Elves 41075 Elfský úkryt v koruně stromu. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Elves 41075 Elfský úkryt v korune stromu. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Elves 41075 Das mystische Elfenversteck. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Elves 41075 Das mystische Elfenversteck.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ