A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

Lego Nexo Knights éjjeli lámpa

Termékkatalógus
Lego Nexo Knights éjjeli lámpa
Éjszakai fény - gyerekek számára, 4 LED izzó, időzítő 30 perc
Kód:  HRAif0116 Termékszám:  4895028512972

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Lego Nexo Knights éjjeli lámpa

A LEGO egy jelenség, amely már évtizedek óta játékos formában ismerteti meg a gyermekeket a körülöttük lévő világgal. A Lego Nexo Knights éjjeli lámpa egyedülálló illesztési rendszere segít gyermekednek az elalvásban és a sötét sarkaktól való félelem legyőzésében. A LEGO kocka designjában készült alsó rész a falra csavarozható és arra kell rákattintani a világító részt. Ez egy ügyes megoldás nemcsak a kölönféle felszerelési lehetőségek miatt, hanem arra az esetre is, ha szükséged van a lámpa hordozására, például a toalett éjszakai látogatása során, vagy az utakon. A lámpa finom lenyomással kapcsolódik fel és a szoba lágy fényét 4 LED izzó adja. Az időzítőnek köszönhetően a világítás 30 percre beállítható. A lámpa további részei a LEGO Nexo Knights motívumokkal ellátott vidám matricák is. Az elemek szintén a csomagolás részei.

Legfontosabb tulajdonságok

  • Éjjeli lámpa LEGO Nexo Knights motívummal
  • LEGO kocka formájú lámpa 4 LED izzóval
  • A lámpa levehető és szállítható
  • LEGO Nexo Knights dekormatricák a csomagolás része
  • Időzítő - 30 prec

méretek:
35 × 80 × 80 mm

Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes világítástechnika kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Lego Nexo Knights éjjeli lámpa Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lego Nexo Knights orientační světlo. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Lego Nexo Knights orientačné svetlo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lego Nexo Knights Orientierungslicht. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lego Nexo Knights Orientierungslicht.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ