Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

LEGO Minecraft 21114 The Farm

Termékkatalógus
LEGO Minecraft 21114 The Farm
4,9 35 értékelés
Építőjáték 262 darab, az ajánlott korosztály 8 éves kortól
Kód:  ZB726 Termékszám:  5702015296533 Gyártó honlapja:

LEGO Minecraft 21114 The Farm

Get a megújuló energiaforrások a gazdaságban. Meg kell, hogy túlélje, és elkeríteni szívóvasmarha és ásni a csatorna öntözni növények. Harvest sütőtök, búza, cukornád és a sárgarépát. A alaplap gyártását sisak vagy egy lámpa egy tök. De sötétedés után, vigyázz félelmetes csontváz egy íj és nyíl. A stratégia tenyésztéshez kell igazán hiszem, mert ebben a könyörtelen világban csak akkor lehet sikeres a legjobb. 

Minecraft - kostičkové 3D világban

LEGO Minecraft jött létre a motívumok a híres számítógépes játék. Dobd bele magad az őrült világ a kocka, hogy saját természeti környezet, építeni otthon, eszközök és védi a különböző szörnyek, hogy szeretne megtámad. LEGO hozza gyerekek jó szórakozást, fejlesztik a kreativitást, a finom motoros készségek és a képzelet, és közé tartozik a legnépszerűbb gyermekjátékok.

A gazdaság teljes szórakoztató

  • Két minifiguránk - Steve és csontváz
  • Állattenyésztés - juh és tehén
  • munkaeszközök
  • Doboz kenyér
  • zöldségek
  • tök

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Minecraft 21114 The Farm
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Minecraft 21114 Farma. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Minecraft 21114 Farma. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Minecraft 21114 Die Farm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Minecraft 21114 Die Farm.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ