AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

LEGO Star Wars 75158 Lázadó harci fregatt

Termékkatalógus
LEGO Star Wars 75158 Lázadó harci fregatt
5 2 értékelés
Építőjáték - 9-14 éves kor között ajánlott
Kód:  LO1358 Termékszám:  5702015593939 Gyártó honlapja:
LEGO Star Wars 75158 Lázadó harci fregatt Megszűnt

LEGO Star Wars 75158 Lázadó harci fregatt

Építsd fel a felkelők harci fregattját, hogy egy újabb darabbal gazdagodjon a LEGO Star Wars gyűjteményed! A Lego Star Wars remek szórakozást nyújt a halhatatlan történet fiatalabb és idősebb rajongóinak egyaránt. Egy pillanat alatt elrepít a Star Wars világába, ahol a sötét oldal ellen harcolhatsz az Erő fénykardjával. Vagy inkább a saját eredeti és teljesen új történetedet élnéd meg? A képzelet nem ismer határokat! Ez az izgalmas és kalanddal teli készlet több órán át szórakoztat majd téged és idősebb társaidat. A Lego játékosan fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt. Más építőkockákkal összehasonlítva a Lego készlet szilárd, megőrzi színeit és méretpontos, amely könnyű összeszerelést és szétszedést tesz lehetővé. Hidd el, ez a játék generációkon keresztül megőrzi változatlan minőségét.

LEGO Star Wars

  • Ajánlott korosztály: 9-14 év között

  • Új kalandok és karakterek a Star Wars történetből
  • Robusztus és tartós konstrukció egy igazán akciódús játékhoz
  • Fejleszti a kreativitást és a képzelőerőt
  • Erősíti a finommotoros-készségeket
  • A gyermek játszthat egyedül, vagy az egész családdal
  • 936 darabból áll

LEGO Star Wars - Lázadó harci fregatt

A birodalmi egységek Ezrára és lázadó barátaira vadásznak. Ők azonban a felkelők harci fregattján rejtőznek. Ám még ott sem lehetnek teljes biztonságban. Ha harcra kerül a sor, állítsd megfelelő pozícióba az emelőkart, és terjeszd ki a szárnyakat! Ezután töltsd be a rugós kilövőket, és tüzelj! Vissza tudod verni a birodalmi ügynök, Kallus támadását, és biztonságba tudsz vonulni?

A csomag tartalma:
5 minifigura - Ezra Bridger, Kallus ügynök, Ahsoka Tano és Sato parancsnok, plusz Chopper asztrodroid
Lázadó fregatt kinyitható szárnyakkal, rugós működtetésű kilövő, korongvető, praktikus emelőkar és levehető tető a belső rész könnyű megközelíthetőségéért
Ahsoka és Ezra fénykardja
Kallusz ügynök összeszerelt fegyvere
franciakulcs

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Star Wars 75158 Lázadó harci fregatt Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Star Wars 75158 Rebel Combat Frigate. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Star Wars 75158 Rebel Combat Frigate. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75158 Rebel Combat Frigate. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75158 Rebel Combat Frigate.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ