A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

ApF HU Shop roku

LEGO Star Wars 75157 Rex kapitány AT-TE lépegetője

Termékkatalógus
LEGO Star Wars 75157 Rex kapitány AT-TE lépegetője
5 1 értékelés
Építőjáték - 972 darab, ajánlott korosztály: 9-14 év között
Kód:  LO1292 Termékszám:  5702015593922 Gyártó honlapja:
LEGO Star Wars 75157 Rex kapitány AT-TE lépegetője Megszűnt

LEGO Star Wars 75157 Rex kapitány AT-TE lépegetője

Lego Star Wars nagyszerű szórakozást nyújt kicsiknek és nagyoknak rajongói ennek a halhatatlan saga. Egy pillanat, hogy a világ a Star Wars, ahol harc a sötét oldal az Erő fénykardját. Vagy inkább, hogy saját eredeti és teljesen új történet? Képzelet nem ismer határokat! Ez a készlet tele van, és a kaland szórakoztatják az Ön és az idősebb ág és órákig. Lego alakul át a játék a kreativitás és a fantázia. Összehasonlítva más téglák Lego készlet szilárdságot biztosít, színtartósági és méretpontosság, ami azt jelenti, könnyű össze- és szétszerelés. Hidd el, hogy ez a játék fog tartani változatlan generációk.

LEGO Star Wars

  • Célja a gyermekek 9-14 év

  • Új kalandok és karakterek a Star Wars
  • Robusztus és tartós konstrukció egy igazán akciójáték
  • Fejleszti a kreativitást és elősegíti, képzelet
  • Gyakorolja a finom motoros készségek
  • A gyermek fog nyerni magának, illetve az olyan, az egész családnak
  • Darabszám - 972

LEGO Star Wars - AT-TE Captain Rex

Nagy hős igényel nagy és tökéletes gép, és ez az, amit az AT-TE Rex százados. De légy óvatos! Ötödik inkvizítor Brother együtt rohamosztagosok megpróbálja átvenni az irányítást felette. Captain Rex szerencsére kéznél barátaival - Gregor parancsnoktól és Commander Wolfe készek beavatkozni, hogy ezt a gépet, amely képes futtatni, egyre kezekbe. AT-TE van szerelve egy forgatható ágyú, tavasz ejekciós, hanem a két daruk és mozgó alkatrészek a tető. Köszönet nekik, akkor az egyedülálló lehetőséget, hogy kandikál belül, és hogyan működik minden. Bizonyára akkor biztos, hogy ez a gép az összes előfeltétele, hogy tolakodó támadások taszítják Birodalom.

A csomag tartalma:
5 minifigurát - Rex százados parancsnok Gregor, parancsnok Wolfe, rohamosztagos, Inkvizítor ötödik Brother
séta gép AT-TE
forgatható ágyú
rugós launcher
két daruval
lenyitható tető
fegyver
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LEGO Star Wars 75157 Rex kapitány AT-TE lépegetője Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEGO Star Wars 75157 AT-TE kapitána Rexe. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LEGO Star Wars 75157 AT-TE kapitána Rexa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75157 Captain Rex's AT-TE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte LEGO Star Wars 75157 Captain Rex's AT-TE.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ