Akvizice ApF HU Shop roku

Little Tikes Slam´n Curve slide

Termékkatalógus
Little Tikes Slam´n Curve slide
Ugrálóvár - csúszdával és medencével, méretek 295x388x238cm, ajánlott: 3 éves kortól
Kód:  ZI114z Termékszám:  050743621437

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Little Tikes Slam´n Curve slide

A Little Tikes Slam'n Curve slide egy luxus ugrálóvár, amely csúszdával és medencével rendelkezik és alkalmas kisebb gyermekeknek 3 éves kortól. Ez a rendkívüli ugrálóvár csúszdával és medencével kiváló minőségű és tartós anyagokból készült, 295 x 388 x 238 cm-es méretben, amely kisebb baleseteknek is képes ellenállni. Ez a vidám színekben pompázó vár magas védőfalakkal van felszerelve, nehogy véletlenül a gyerekek kiessenek, így rengeteg helyet biztosít az ugráláshoz. Beépített ventilátor biztosítja a folyamatos légáramlást, a vár néhány perc alatt felfúvódik vagy leereszt. A vár rengeteg szórakozást kínál a gyerekeknek a felfújható csúszdával, amely egy biztonságos, frissítő medencéhez vezet kosárpalánkkal és kosárlabdával. Könnyedén hozzáférhető az egyik alacsonyított falnak köszönhetően. A medence és csúszda stabil pozícióját egy rögzítő horgony biztosítja. A csomag része továbbá egy javítókészlet, hogy megbízhatóan javítható legyen bármilyen kisebb repedés. A várat csak kültéri használatra tervezték, maximális terhelhetősége 115 kg, 3 gyermek számára méretezve.

Specifikációk:

A termék alkalmas gyermekek számára 3 éves kortól.
Méretek: 295 x 388 x 238 cm
Maximális súly: 115 kg
Maximális személyek száma: 3

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Little Tikes Slam´n Curve slide Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Little Tikes Slam´n Curve slide. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Malý Tikes Slam´n Curve slide. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hüpfburg und Rutsche Little Tikes Slam´n Curve slide. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hüpfburg und Rutsche Little Tikes Slam´n Curve slide.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ