Doručení zdarma Alzaboxy

Yoyo T8 Mágikus Ezüst

Termékkatalógus
Yoyo T8 Mágikus Ezüst
Jojó - Ajánlott kor: 8 év felett
Kód:  HRAa5564a Termékszám:  ASRT8592190333331

Yoyo T8 Mágikus Ezüst

Ki ne ismerné a gyerekeknek szánt, és világ minden pontján ismert játékot, amely már több generációt is szórakoztatott. Nem másról van szó, mint a jojóról, amely órákon és órákon át tartó szórakozást nyújt. Továbbá, a gyerekek megtanulják vele a megfelelő motoros készségeket, mivel ezt a játékot mechanikusan, kézzel kell működtetni. Akár hiszi, akár nem, nem csak gyerekeknek szánták, felnőtteket is szórakoztat. A legnagyobb előnye azonban az, hogy Jojót bárhova magával viheti. Akár egy családi nyaralásra van, túrázásra a hegyekben, vagy csak az iskolába menne. Mindazonáltal bármikor támaszkodhat arra, hogy a legjobb társa legyen bármikor, pedig nem is kell semmit se tennie. Ki is találhat rengeteg fajta versenyt vagy mérkőzést a barátaival, és összehasonlíthatja a képességeiket egymással. A fantázia és a szórakozás nem ismer határokat.


Legfontosabb jellemzői

  • Generációk által bizonyított játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt
  • Minőségi alumínium lemezek fém csapágyazással
  • Gyönyörű design ezüst kivitelben és lézerezett logóval
  • 8 évnél idősebb gyerekeknek tervezték
  • A kötele szilárd pamutból készült
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Yoyo T8 Mágikus Ezüst Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Yoyo T8 Magic stříbrné. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Yoyo T8 Magic Silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Yoyo T8 Magic stříbrné. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Yoyo T8 Magic stříbrné.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ