A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

Mattel Barbie - Csillagközi űrutazó

Termékkatalógus
Mattel Barbie - Csillagközi űrutazó
Játékbaba - 5 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa9226 Termékszám:  0887961379440 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mattel Barbie - Csillagközi űrutazó

Utazd be Barbie-val a ragyogó csillagokkal és színes figurákkal teli galaxist! Barbie kalandja ezúttal bolygónkon túlra vezet. Kennel és barátaival együtt beutazzák az egész világűrt. A babát a Barbie: Csillagok között című animációs fantasy ihlette. A mesefilm főhőse a csillagközi űrutazó lány és a repülő kiscicája. Barbie baba bájos űrruhát, cipzárakkal kiegészített szoknyát, hologramos mellénykét, kék színű övet és ezüst színű cipőcskét visel. Ezüst tincsekkel tarkított csillogó szőke haját lófarokba fogva hordja, melyet kék színű, csillaggal díszített csat egészít ki. Gyermekek számára ajánlott 5 éves kortól.

Fő sajátosságok

  • Űrruhába öltözött Barbie
  • Barbie: Csillagok között című mesefilm által ihletve
  • Galaktikus öltözet számos csillogó kiegészítővel
  • A repülő cicus és a pórázok a csomag tartozékai
  • Lófarokba fogott haj csillogó tincsekkel
  • Gyermekek számára ajánlott 5 éves kortól

Repülő cicus

Kis hercegnője lenyűgöző kalandnak lehet részese Cicussal, aki képes repülni. Ők ketten Barbie-val valóban elválaszthatatlan barátok. Ezért adja a baba kezébe a macskapórázt, és nyomja meg a lábán található gombot. Ezután a bájos kisállat felszáll a levegőbe, és elkezd lebegni. Hihetetlen, mesébe illő repülésnek lehetnek szemtanúi a kislányával. A kis kedvenc ezüst színű sisakot visel a fején, két rózsaszín propellerrel.

Film, telis-tele fantáziával

Az űrruhába öltözött babát és számos további Barbie szereplőt a Barbie: Csillagok között című film inspirálta. A film egy speciális "alakulat" történetét meséli el, amelynek az a küldetése, hogy megmentse a csillagokat, így az egész galaxist is. Gyűjtsd össze a sorozat összes szereplőjét! Elevenítsd fel kedvenc jeleneteidet a mesefilmből, vagy engedd szabadjára fantáziádat, és hagyd, hogy a játék által kínált lehetőségek egészen a világegyetem végéig vezessenek.

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009. június 18-án kiadott, a játékok biztonságáról szóló 2009/48/EK irányelvnek, és a magyar szabályozás szerinti jogi normáknak. A csomag természetesen tartalmazza a megfelelőségi nyilatkozatot is.

 

 

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mattel Barbie - Csillagközi űrutazó Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Barbie Hvězdná galaktička. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mattel Barbie - Hviezdna galaktická. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Barbie Puppe mit einer fliegenden Katze. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Barbie Puppe mit einer fliegenden Katze.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ