A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení ApF HU

Mattel Barbie - Szülinapi baba

Termékkatalógus
Mattel Barbie - Szülinapi baba
5 1 értékelés
- 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa6737 Termékszám:  0887961207644

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mattel Barbie - Szülinapi baba

Barbie szülinapi buliba készül! Az elbűvölő szépség csillogó, rózsaszínű ruhát vett fel fűzővel, amelyet egy nagy masnival kötött át. Hosszú hajába hajpántot tűzött, kecses nyakát pedig egy nyaklánccal ékesítette. Barbie kiegészítői tökéletesen harmonizálnak a ruhájával, így már indulhat is a szülinapi buliba. Természetesen a szépen becsomagolt ajándék sem hiányozhat. Engedje, hogy kislánya újabbnál újabb történeteket találjon ki a szülinapi buliba készülő Barbie babával! 

Barbie - szülinapi baba

  • 3 éves kortól ajánlott gyermekeknek
  • A csomag tartalmaz egy masnis ruhát, egy nyakláncot, egy hajpántot, egy ajándékot és egy pár cipőt

Boldog születésnapot!

Barbie babával kislányának egy csomó örömben, kalandban és vidám szórakozásban lesz része. Kitalálhat különféle történeteket, amelyek Barbie barátainak a születésnapjával kapcsolatosak. A baba segítségével elsajátíthatja, mi szükséges egy szülinapi buli megszervezéséhez, vagy mit illik vinni, ha meghívják. Az aranyos Barbie baba így egy olyan játékká válik, amely oktatja a gyermekeket. Lepje meg kislányát ezzel a szórakoztató babával!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mattel Barbie - Szülinapi baba Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mattel Barbie - Narozeninová panenka. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Barbie - Narodeninová bábika. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Geburtstagsparty Barbie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Geburtstagsparty Barbie.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ