A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Shop roku Shop roku

Fisher-Price - Hungry Friends

Termékkatalógus
Fisher-Price - Hungry Friends
5 1 értékelés
Körforgó - alkalmas születéstől
Kód:  HRAa6688 Termékszám:  ASRT887961179170

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Fisher-Price - Hungry Friends

Hiányzik a babának egy praktikus, mégis szép játék? Vidd neki a hungry friends-t a Matteltől! A gyönyörűen készült szórakoztató játék a gyermeket a babakocsiban, a kiságyban és a mindennapi játék során is elszórakoztatja. Az aranyos arcú oroszlán, katicabogár és hernyó pozitív hangulatot varázsol a babának és a vidám színek vonzzák a figyelmét. A játékhoz van akasztó, így felcsatolhatod a babakocsira vagy bármely más helyre ahol szükséged van rá. Az oroszlán rezeg és a többi játékot a lábára lehet csatolni. Ha a baba már kihúzza a kezét a játékból, minden bizonnyal értékelni fogja a háromgyűrűs hernyót és a katicabogárat a biztonságos tükörrel. Add a babának ezt az oktató játékot, amellyel fejlesztheti a képességeit!

A játék tulajdonságai:

  • Fejleszti a gyermekek motoros készségeit
  • Fejleszti a gyermekek érzékelését
  • Az oroszlán rezeg
  • A katicabogárban biztonságos tükör található
  • A hernyó csörög
  • A játék színes
  • A gyermek születésétől használható
  • A játék felakasztható
  • További részeket adhatsz a játékhoz
  • A játék alkalmas fiúknak és lányoknak egyaránt

A gyermek kora:
A játék alkalmas a gyermekek születéstől.

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009. június 18-i 2009/48/EK irányelvének a játékok biztonságáról és a cseh jogszabályok minden jogi normák. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozat is.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fisher-Price - Hungry Friends Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fisher-Price - Klapající kamarádi. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fisher-Price - Klopkajúci kamaráti. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fisher Price - Hungrige Freunde. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fisher Price - Hungrige Freunde.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ