30 dnů na vrácení Shop roku

Mattel Fisher Price Mega Bloks Spongya Bob - Boat Rally

Termékkatalógus
Mattel Fisher Price Mega Bloks Spongya Bob - Boat Rally
Építőjáték Ajánlott kor: 5 év
Kód:  HRAa9464 Termékszám:  0887961249170

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Mattel Fisher Price Mega Bloks Spongya Bob - Boat Rally Megszűnt

Mattel Fisher Price Mega Bloks Spongya Bob - Boat Rally

Nézd meg a gyerekek rendszeresen őrült kalandok Spange karakter Bob, aki fut a TV-ben? Udělejte svým dětem radost stavebnicí Mattel Fisher Price Mega Bloks Sponge Bob - s tématem: Rally Boat.

Építsenek egy hatalmas versenyautó forgó kerekekkel, hogy mehet víz kört. Spongya Bob üljön a volán mögé, és együtt vízisí tud majd játszani Patrick. Készítsünk Patrick akadályokat a pályán, amely képes lesz arra, hogy kihagyja. A készlet alkalmas a gyermekek 5 éves kortól.

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A fő előnyök

  • Óriás versenyautó Spange Bob és Patrick
  • Kezelje és lovagolni a víz
  • Taha Patrick autó vízisí
  • Alkalmas gyerekek 5 éves
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mattel Fisher Price Mega Bloks Spongya Bob - Boat Rally Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mega Bloks Sponge Bob - Rally Boat. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Mattel Fisher Price Mega Bloks Sponge Bob - Rally Boat. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Mattel Fisher Price Mega Bloks Sponge Bob - Boat Rally. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Mattel Fisher Price Mega Bloks Sponge Bob - Boat Rally.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ