A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Fisher Price - zenélő kulcsok

Termékkatalógus
Fisher Price - zenélő kulcsok
3,5 2 értékelés
Készségfejlesztő játék - fiúknak és lányoknak, ajánlott életkor: 0 év
Kód:  HRAa6668b Termékszám:  ASRT887961318845

Fisher Price - zenélő kulcsok

A zenélő kulcsok szép, didaktikus játék élénk színekben, amely elszórakoztatja a gyermekedet otthon és a babakocsiban. A játék egy egyszerű klip, melynek segítségével gyorsan és egyszerűen rácsatolod a kulcsokat a babakocsira, így a csemetéd nem tudja kidobni a babakocsiból, és elveszíteni. A szórakoztató játék a gyermekedet realisztikus hangokkal és vidám zenével ámítja el, vagy nézegetheti magát a kis törhetetlen műanyag tükörben. Szép színes gombokkal nyitja ki a gyermek az érintéses szórakoztatás világát, meg lehet rágni és a medál, amely része a kulcsoknak, sokáig érdekelni fogja a gyermekedet. Adj a gyermekeid kezébe egy érdekes játékot, hogy okosodjon és játsszon a séta idején is!

A játék tulajdonságai

  • szépen színezett
  • hangot ad ki
  • dallamokat játszik
  • része egy tükör és a gyűrű alakú fogantyú

Szép játék otthonra és a babakocsiba

Három élénk színű kulcs az összekapcsoló gyűrűn, ami már csecsemőkortól használható. A játék egyedülálló módon edzi a motorikus képességeket és a természetes kíváncsiságát meg a vágyát, hogy új és ismeretlen dolgokat próbáljon ki. A játék megbízhatóan elszórakoztatja a gyermekedet akkor, amikor nem tudsz vele foglalkozni, de akkor is kiváló segítőtárs, amikor játszani szeretnél a gyermekkel. Nyomd be a gombokat, és mutasd meg a gyermekednek, hogy tud a játékkal egyedül játszani!

 
 

Paraméterek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!
Alsó korhatár
0 éves kortól Kész!
Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
0 éves kortól Kész!

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Fisher Price - zenélő kulcsok Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Fisher-Price Hudební klíče. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Fisher-Price - Hudobné kľúče. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Lernspielzeug Fisher-Price - Musikschlüssel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Lernspielzeug Fisher-Price - Musikschlüssel.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ