Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Mattel UNO - Jégvarázs

Termékkatalógus
Mattel UNO - Jégvarázs
5 2 értékelés
Kártyajáték - 2-10 játékos részére, 7 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa9200 Termékszám:  0887961100808

Mattel UNO - Jégvarázs

A legendás UNO kártyajátékot a Walt Disney műhelyéből származó Jégvarázs című animációs film motívumai teljesen új dimenzióba léptetik. Az UNO játékszabályai részben megváltoznak, és a kártyajáték ennek megfelelően 4 extra kártyalappal bővül, melyek a játékot teljes egészében megváltoztatják.

Olaf hóember mindent szeret, ami a nyárhoz kapcsolódik, főként az olyan vidám nyári színeket, mint a rózsaszín vagy a sárga. Amikor Olaf nyári kártyája van nálad, akkor akár három rózsaszín vagy sárga kártyát is bedobhatsz egyszerre. Továbbá hátráltathatod ellenfeledet "húzz kettőt" kártyával vagy az "egy körből kimaradsz" kártyával. Szintén figyelemre méltó a kártyák új design-ja, melyeket a Jégvarázs című animációs filmből ismert hősök, pl. Anna, Elsa és Kristoff - motívuma díszíti.

Az innovációk ellenére játék alapvető szabályai változatlanok maradnak - ha már csak egyetlen kártya van, a kezedben ne felejts el "UNO"-t kiáltani!

Paraméterek

Játékosok minimum száma
2 Kész!
Játékosok maximális száma
10 Kész!
Játék hossza
15 perc Kész!
Téma
Jégvarázs Kész!

Játékok és fejtörők

Játékosok minimum száma
2 Kész!
Játékosok maximális száma
10 Kész!
Játék hossza
15 perc Kész!

Innen ismerheted

Téma
Jégvarázs Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Mattel UNO - Jégvarázs Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si UNO Ledové království. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si UNO Ľadové kráľovstvo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte UNO - Eiskönigreich. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte UNO - Eiskönigreich.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ