Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Merkur Kitty Hawk

Termékkatalógus
Merkur Kitty Hawk
5 1 értékelés
Építőjáték - 900 darabos, 6 éves kortól ajánlott
Kód:  LO904u Termékszám:  8592782003352

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Merkur Kitty Hawk

Talán mindenki, amikor meghallja a MERKUR szót, Naprendszerünk egyik bolygójára gondol, de talán sokaknak eszébe jut az egyik legismertebb cseh játékgyártó is, amely szintén ezt a nevet viseli. A Merkur a játékvonat modelleket és fém építőkészleteket gyártó cég neve, amely a múlt század elején a cseh Police nad Metují nevű településen jött létre. Hagyományos cseh fém építőkészlet, amelyből a saját elképzeléseid szerint vagy a mellékelt útmutatók felhasználásával építhetsz különböző modelleket. Mindent a csomagban található csavarok és anyák segítségével lehet összerakni. Ez a különleges készlet a motorral meghajtott és humán-vezérlésű repülőgép első megszakítás nélküli útjának centenáriumára készült. A gép 1903. december 17-én reggel szállt fel Észak-Karolinában, Kitty Hawk közelében, fedélzetén a Wright fivérekkel. Ezzel vette kezdetét a repülőgépek kora. A készletben egy részletes útmutatókat tartalmazó könyv található, amelynek segítségével akár 100 repülőgép modell is elkészíthető.

Tulajdonságok:

Az elkészíthető modellek száma:
Legalább 100

Építőelemek száma:
900 db 

Méret:
360 x 270 x 55 mm

Tömeg:
2,7 kg

Termékek: Stavebnice Merkur 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Merkur Kitty Hawk Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Merkur Kitty Hawk - speciální edice. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Merkur Kitty Hawk. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Merkur Metallbaukasten Kitty Hawk. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Merkur Metallbaukasten Kitty Hawk.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ