Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Monti System 14 - Renault Expedition M.5 T 1:28

Termékkatalógus
Monti System 14 - Renault Expedition M.5 T 1:28
Építőjáték - fiúknak, ajánlott életkor: 6 éves, 14 építőelem, műanyag
Kód:  HRAa8356 Termékszám:  8592812114003
Monti System 14 - Renault Expedition M.5 T 1:28 Megszűnt

Monti System 14 - Renault Expedition M.5 T 1:28

Készítse el saját Renault - Expedíció autóját 1:28-hoz arányban ragasztás, vagy festés nélkül! Ez az alapmodell sorozat kitűnik a tömegből a valósághű részleteivel, melyek a kb. 30 darab összeillesztésével megalkotják a teljes autót. Éppen ezért, a játék alkalmas minden 6 év feletti autó rajongó számára. A készlet tartalmazza a darabokat, melyekből az autó összeáll, illetve a matricákat, amelyek teljessé teszik a design-t. Az összerakáshoz nem szükséges ragasztó vagy festék, hiszen az alkatrészek előre vannak festve. A fém keréktengelyeken kívül az autók csak műanyagból készültek. Az összeszerelt modell funkcionális vonóhoroggal van felszerelve és csuklós motorháztetőt tartalmaz. Az elkészült autó nem csak kiállításra, de játékra egyaránt alkalmas!

Ragasztás vagy festés nélkül

  • Valósághű modell: Renault - Expedíció 1 : 28-hoz arányban
  • Egyszerű összeszerelés, kb. 30 darabból
  • A darabok előre lettek festve
  • A csomag matricákat tartalmaz
  • Ftaláttartalom nélküli, biztonságos műanyag
  • A készlet minden alkatrészét a Cseh Köztársaságban gyártották

Biztonság

Minden készlet rendszeresen tesztelésre kerül. Ezek minden biztonsági előírásnak megfelelnek az EN71 alapján. Nem tartalmaznak káros ftalátokat. A játékok tehát alkalmasak minden gyermek önfeledt játékához.

További információ

A modell méretei (cm):
22 × 15 × 6

A teljes tömege (g):
155

Ez az játék megfelel az Európai Parlament és Tanács által 2009/48 / 2009. június 18-án meghatározott jogi normáknak, melyek a cseh törvényhozás által is elfogadottak. Természetesen erről készült CE egyezési nyilatkozat.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Monti System 14 - Renault Expedition M.5 T 1:28
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Monti system 14 Expedice-Renault M.5 T. 1:28. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Monti system 14 Expedícia – Renault M.5 T. 1:28. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Monti System 14 Expedition-Renault M.5 T. 1:28. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Monti System 14 Expedition-Renault M.5 T. 1:28.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ