A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál 30 dnů na vrácení

CAROTINO multifunkciós asztal

Termékkatalógus
CAROTINO multifunkciós asztal
5 3 értékelés
Játékszett - Ajánlott korosztály: 3-6 éves kortól
Kód:  EPL060 Termékszám:  8595582215444
CAROTINO multifunkciós asztal Megszűnt

CAROTINO multifunkciós asztal

A CAROTINO multifunkciós asztal nagyszerű szórakoztatást nyújt a gyermekeknek egészen óvodáskortól a számos oktató játékkal. Ezt az egyedi szettet egy kiváló minőségű és biztonságos kis asztal alkotja, a nagyméretű felületén a gyermeknek lehetősége van játszani és festeni, bármit alkothat. Ezen túl az asztal két szórakoztató- és még sok elektronikus játékkal szolgál, hogy segítsen a gyermeknek a formák,  szavak, színek, foglalkozások és a járműveket megismerésében. Ezután, ha a gyermek megfelelően válaszol a kártyák kérdéseire, a vidám Mr. Mrkvička hangot és fényjelzést is ad válaszul. A CAROTINO multifunkciós asztal így hozzájárul a gyerekek motoros és kognitív képességeinek fejlesztéséhez, illetve gyakorolhatja vele a memória készségét is, amellett, hogy egy kényelmes asztal is, amit a szórakoztató tevékenységek kivitelezésére terveztek.

Műszaki adatok:

Méretek:
38.5 cm x 57.5 cm x 13.5 cm

A készlet tartalma:
Asztal
Mr. Mrkvička
2 szórakoztató játékkal
Rulett nyíllal és 4 db figurával
Elektronikus puzzle egy város képével
Elektronikus asztal ábécével
Kártyák, képek, járművek, formák és színek
Kirakós játékok
Instrukciókkal

Ajánlott kor:
3+

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Multifunkční stolek Carotina. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Multifunkčný stolík Carotina. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Multifunktionstisch Carotina. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Multifunktionstisch Carotina.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ