A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 ApF HU

Smooth n Groove zenélő kiságyforgó

Termékkatalógus
Smooth n Groove zenélő kiságyforgó
Körforgó - Már a legkisebbeknek is, születéstől kezdve alkalmas
Kód:  FOB030 Termékszám:  735259004317

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Smooth n Groove zenélő kiságyforgó

A Tiny Love ágy fölötti kiságyforgó babája számára segédeszközként szolgál az elalváshoz és emellett egy szórakoztató játék is. A kiságyforgó körbe-körbe forog és közben szórakoztató figurákat mutatat a babának. A lógó játékok segítik fejleszteni a vizuális és motoros képességeket és a fogóreflexet. 18 dallam kerül lejátszásra összesen 40 perc alatt, miközben a hangerőt Ön szabadon szabályozhatja. Amikor a baba nagyobbacska lesz, a zenedoboz külön is használható.

Paraméterek és műszaki adatok:

Jellemzők:
18 darab 6 kategóriába tartozó dallam (összesen 40 perc)
Éjjeli fényként is működik
Hangerőszabályzó
Külön is használható zenedoboz

Ajánlott kor:
Születéstől kedve

Tápegység:
3 * C (LR14) elem (a csomag nem tartalmazza)
 

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009. június 18- án hozott 2009/48/EC rendelkezésének a játékok biztonságáról és minden törvényi előírásnak a cseh jogszabályoknak megfelelően. Természetesen van CE-megfelelőségi nyilatkozat.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Smooth n Groove zenélő kiságyforgó Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Hudební kolotoč Soothe n Groove. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Hudobný kolotoč Soothe n Groove. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hudební kolotoč Soothe n Groove. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hudební kolotoč Soothe n Groove.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ