A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál Shop roku

My Little Pony Equestria Girls színpad

Termékkatalógus
My Little Pony Equestria Girls színpad
Játékszett - 5 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa1294 Termékszám:  5010994819101 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

My Little Pony Equestria Girls színpad Megszűnt

My Little Pony Equestria Girls színpad

Rendezz egy őrületes koncertet a kedvenceiddel az Equestria Girls sorozatból! Rendelkezésedre áll egy gyönyörű szivárványos színpad és egy dobkészlet. Pinkie Pie megtanult dobolni, ezzel biztos feldobja a kedved. Készülj fel egy valódi rock bulira!

Az Equestria Girls az ismert My Little Pony sorozat folytatása. Az érdekes és izgalmakkal teli történet Twilight Sparkle utazását követi végig az emberi világban egy mágikus korona nyomában. A póni egy varázstükör segítségével ölt emberi formát és kislányként az emberek világában találja magát. A középiskolában új barátokra lel és izgalmas tapasztalatokat szerez, miközben megtanulja, hogyan viselkedjen az emberek között. 

Specifikációk:

A csomag tartalma:
Színpad
Dobok
Pinkie Pie figura

Ajánlott kor:
5+

A játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009/48/EC 2009 június 18-i,  a játékok biztonságáról és minden jogi normáról szóló irányelvnek.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: My Little Pony Equestria Girls színpad Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si My Little Pony Equestria Girls - Jeviště. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si My Little Pony Equestrii Girls – Javisko. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Spielset My Little Pony Equestria Girls - Bühne. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Spielset My Little Pony Equestria Girls - Bühne.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ