Akvizice ApF HU Shop roku

CUBS SAF füvesítő lap - érkező felület

Termékkatalógus
CUBS SAF füvesítő lap - érkező felület
Játszótér kiegészítő - méretei 100 x 150 cm
Kód:  HRAa3450 Termékszám:  42289
CUBS SAF füvesítő lap - érkező felület Megszűnt

CUBS SAF füvesítő lap - érkező felület

 

Ez a praktikus füvesítő érkező lap kihasználható játszótereken, medencék körül, autóállásokban és a kert különféle megterhelt részein. Minőségi anyagból készült és nagyon kíméletes a természettel szemben. Véd az elcsúszás ellen, tompítja az ütéseket és elsősorban megfelel az EN 1177 szabványnak, amely a játszótéri kritikus 3 m magasságból való leesésről szól. A fű egyszerűen ránő a lapra, tehát klasszikus fűnyírással karbantartható. Lehelyezése rendkívül egyszerű és nem kell hozzá semmilyen szerszám. Könnyen alakítható a megfelelő méretre és speciális horgonyokkal a földbe erősíthető.

 

A termék az Európai Únión belül gyártott a CUBS márka számára. Az ősszes CUBS termék vizsgálva van, majd a legújabb európai normák és elvárások alapján hagyják jóvá.

 

Műszaki adatok

Anyaga:
Gumi

Méretek:
100 x 150 x 2,3 cm

Súly:
15 kg

Szín:
Fekete

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CUBS SAF füvesítő lap - érkező felület Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Dopadová plocha - zatravňovací deska CUBS SAF. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Dopadová plocha - zatravňovací deska CUBS SAF. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Fallschutz-Rasengitterplatte CUBS SAF. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Fallschutz-Rasengitterplatte CUBS SAF.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ