A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

OZOBOT 2.0 BIT Titán Fekete

Termékkatalógus
OZOBOT 2.0 BIT Titán Fekete
4,7 35 értékelés
Robot - okos, oktató, vezérlés: manuálisan, mobillal és tablettel, Android és iOS alkalmazás támogatása, programozás: rajz, blokk és haladóknak, fényeffektek, optikai érzékelő és színérzékelő, játék magassága 2,5 cm, ajánlott korosztály: 8 év
Kód:  EAOZ001c Termékszám:  OZO-020101-02 Gyártó honlapja:

OZOBOT 2.0 BIT Titán Fekete

Tanítsa meg a gyerekeket a programozás első lépéseire. OZOBOT 2.0 BIT egy interaktív játék, amely fejleszti a kreativitást és a logikus gondolkodást, ráadásul az egyik legviccesebb módja az igazi robotika megtanulásához.

Ez a mini-robot a golflabdányi méretével és az Ön vezetésével hihetetlen mennyiségű dolgot tud tenni. Rajzoljon le pár vonalat egy papírra, és nem csak hogy követni fogja azt, hanem még fel is fogja ismerni a színét. Tegyen egy kereszteződést a vonalra és az Ozobot maga dönti majd el, hogy melyik irányba tartson. Arra is be lehet programozni, hogy egy koreografált mozdulatsort hajtson végre az Ön kedvenc dalára, vagy hogy az Ön barátaival társasjátékozzon, amellyel bemutatja a véletlenség elvét . Vezeték nélkül kommunikál a tabletekkel, amelyen a gyártó által előkészített szórakoztató és oktatási lehetőségeket talál. Rajzolja meg a az utasítás útvonalát, vagy akár közvetlenül a képernyőn oldja meg a logikai problémákat.

Egy forradalmian új tulajdonsága a robot vezérléséhez szügkséges könnyű programozásának az intuitív OzoBlockly szerkesztő program, amelyet bármely böngészővel megnyithat. Egyéni parancsokat komponálhat egy "fogd és vidd" puzzle formájában, amely azt jelenti, hogy az ellentmondó parancsok önmagukban egyszerűen nem illenek a kirakóba. Bármikor megnézheti az ön által összeszerkesztett kódot javascriptben is, amely egy igazi programozási nyelv.

Nincs szükség kábelekre vagy Bluetooth-ra, mivel fel tudja tölteni a parancsokat a robotba, villogó fények segítségével. Az Ozobot a színek nyelvén kommunikál, amely a zöld, kék és piros különböző változatain alapul, az úgynevezett OzoCode-on.

Ez a minirobot titán fekete színnel rendelkezik, és ha vesz neki egy másik barátot fehér színben, akkor még több programozási kombinációval fog rendelkezni, és Ön jobban fog szórakozni.

Egyéb jellemzők és specifikációk:

  • Interaktív játék és oktatási eszköz, mely 8 éves kortól ajánlott
  • Saját intelligencia alapján véletlenszerűen generált döntések
  • LED, reagál a letapogatott felület színeire, OzoCodes, töltés állapot kijelző
  • Változtatható sebességű mozgás
  • Kompatibilis az iOS és az Android eszközökkel
  • Szín: Fekete

A dobozban található:

  • 1x Ozobot 2.0 BIT
  • 1x védőfólia
  • 1x töltőkábel (USB - microUSB)
  • 1x védőtok az Ozobotra az utazáshoz
  • 1x OzoCard kártyakészlet
  • 1x kalibrálókárty
  • 1x matricaszett
  • 1x kézikönyv, melyben megtalálhatja az OzoCode-ok összefoglalását

Paraméterek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!
Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!
Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!
Vezérlés
Manuálisan, Mobillal, Tablettel Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!

Elemek

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!

Akkumulátor

Ceruzaelemet külön szükséges vásárolni
Nem Kész!

Programozás gyerekeknek

Vezérlés
Manuálisan, Mobillal, Tablettel Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Játék magassága
2,5 cm Kész!
Programozás típusa
Rajz, Blokk, Haladóknak Kész!
Speciális funkciók
Fényeffektek, Optikai érzékelő, Színérzékelő Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OZOBOT 2.0 BIT titanově černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OZOBOT 2.0 BIT titánovo čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OZOBOT 2.0 BIT Titanium Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OZOBOT 2.0 BIT Titanium Schwarz.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ