Akvizice ApF HU 30 dnů na vrácení

OZOBOT EVO Fehér

Termékkatalógus
OZOBOT EVO Fehér
4,8 5 értékelés
Robot - okos, interaktív, oktató, vezérlés: mobillal és tablettel, Android és iOS alkalmazás támogatása, Bluetooth, a legkisebbeknek, fényeffektek, hangeffektek és akadályérzékelés, ajánlott korosztály: 8 év
Kód:  EAOZ001e Termékszám:  OZO-070601-01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

OZOBOT EVO Fehér

Íme, itt az Ozobot Evo - egy kis robot, amelyen keresztül a gyerekek megismerhetik a programozás világát a webszerkesztő OzoBlockly-n keresztül. Mindezt kreatív és szórakoztató módon, hogy ösztönözze őket a logikus gondolkodás fejlesztésére. Az Ozobot Evo tehát azt bizonyítja, hogy nemcsak egy intelligens játék, hanem egy kifinomult oktatási eszköz is, amely hasznos az iskolai és szabadidős környezetben. A 8 évnél idősebb gyermekei sohasem fognak unatkozni. A folyamatosan vibráló, színes LED égők, Bluetooth 4.0-en keresztül kommunikálnak legfejjebb 10 méteres hatótávolsággal, ráadásul még távvezérelhető is egy ingyenesen letölthető alkalmazással az okostelefonján vagy tabletjén. Az Ozobot Evo vezérlő alkalmazásai azokkal az okoskészülékekkel kompatibilisek, amelyek iOS és az Android 6,0+ 2,3+ operációs rendszereken futnak. Megengedi, hogy személyre szabja a robotja funkcióit és kifejezésmódját.

Legfontosabb jellemzők

  • Az OzoBlockly vagy OzoCodes intuitív szerkesztő segítségével gyorsan és egyszerűen programozható
  • Kreativitás és a logikus gondolkodás fejlesztése
  • Ismerje meg a programozás és robotika alapjait
  • Autonóm viselkedési mód
  • Vezérelt mozgás

Autonóm viselkedési mód

Az audio lejátszási funkció és az autonóm viselkedés okozza, hogy a robot közvetlenül az első bekapcsolás után elkezd oda-vissza rohangálni az asztalon, vicces hangokat kiadva és villogva. Az infravörös érzékelői, amelyek az első és hátsó részén találhatóak, megőrzik és vigyáznak arra, hogy az Ozobot önkényesen ne ütközzön akadályokba. Az alsó szenzorok a vonalak és színek megkülönböztetéséért felelősek, amelyek nemcsak a Led színváltakozására van hatással, hanem a színparancsok helyes elolvasára - az OzoCode-okra is.

Egyszerű és gyors programozás

Az intuitív és vizuálisan egyértelmű vezérlése az OzoBlockly webszerkesztőnek, a Google Blockly-t veszi alapjául. Az egyéni parancsok úgy illeszkednek egymáshoz, mint egy puzzle darabjai, és következetesen egymásra rakhatóak. Az OzoBlockly megnyitható bármelyik böngészőben, platformtól függetlenül. Programozzon be mindent, a mozgásoktól kezdve, a fényhatásokon át, az összetett feltételes műveletekig. Az Ozobot-ot a hátán található micro USB porton keresztül töltheti fel, és nézze, ahogy egy feltöltés akár egy órán keresztül is kitart.



Paraméterek

Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!
Vezérlés
Mobillal, Tablettel Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Programozás típusa
Rajz, A legkisebbeknek Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
8 éves kortól Kész!

Programozás gyerekeknek

Vezérlés
Mobillal, Tablettel Kész!
Támogatott OS
Android, iOS Kész!
Programozás típusa
Rajz, A legkisebbeknek Kész!
Speciális funkciók
Fényeffektek, Hangeffektek, Akadályérzékelés Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OZOBOT EVO bílý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OZOBOT EVO biely. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OZOBOT EVO - Weiss. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OZOBOT EVO - Weiss.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ