A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Hopsadlo pattogó labda - lila

Termékkatalógus
Hopsadlo pattogó labda - lila
Ugráló - teherbírás 50 kg, 3 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa5106 Termékszám:  8594166099883

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Hopsadlo pattogó labda - lila

A pattogó labdát hároméves kor feletti gyermekeknek tervezték azzal a céllal, hogy sok örömöt szerezzen a kis lurkóknak. A vidám arcú pattogó labda jónéhány percre lefoglalja majd a gyermekeket és eközben nagyon jól szórakoznak majd. A labda átmérője 45 cm, és egy praktikus fogantyú található rajta, amely biztosítja a maximális stabilitást játék közben. A labda tartós PVC anyagból van, maximális teherbírása 50 kg. A labda hozzájárul a gyermekek egészséges, mozgásgazdag életmódjához. A szórakozás mellett, a labda erősíti a gyermekek mozgásszervi rendszerét, és feszesíti az izmokat is, de egyszerű ülőalkalmatosságként is használható.

Műszaki adatok:

Labda átmérő:
45 cm

Teherbírás:
50 kg

Ajánlott kor:
3+

Szín:
lila


A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács a játékok biztonságáról alkotott 2009/48 / EK (2009 június 18-i) irányelvének. Természetesen ezt egy megfelelősségi nyilatkozat is alátámasztja.

 

Paraméterek

Átmérő
45 cm Kész!
Teherbírás
50 kg Kész!

Tulajdonságok

Átmérő
45 cm Kész!
Teherbírás
50 kg Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Hopsadlo pattogó labda - lila Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skákací míč - fialový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Skákacia lopta - fialová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hüpfball - Lila. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hüpfball - Lila.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ