Shop roku 30 dnů na vrácení

Ugráló labda - narancssárga

Termékkatalógus
Ugráló labda - narancssárga
Ugráló - teherbírása 50 kg, ajánlott korosztály: 3 éves kortól
Kód:  HRAa5108 Termékszám:  8594166099906

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ugráló labda - narancssárga

Az ugráló labda minden gyermeknek alkalmas három éves kortól, amellyel sok örömet él majd át. A vidám arcú labda azonnal rabul ejti a kis örökmozgót néhány tíz percre, ami alatt nagyon jól szórakozik. A labda átmérője 45 cm, és van egy praktikus fogantyúja, ami játék közben biztosítja a maximális stabilitást. Ellenálló PVC anyagból készült, maximális terhelhetősége 50 kg. A labda hozzájárul a gyermek egészséges mozgásfejlődéséhez. A szórakoztatás mellett arra is szolgál, hogy megerősítse a mozgásszerveket és tudnak rajta a gyermekek edzeni, izmaikat megfeszíteni, vagy csak ülni.  

Paraméterek és specifikációk:

A labda átmérője:
45 cm

Teherbírás:
50 kg

Ajánlott kor:
3+

Szín:
narancssárga

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48/EK 2009. június 18-i irányelvének a játékok biztonságáról és minden cseh jogi szabályozás szerinti normának. Magától értetődik az EU megfelelőségi nyilatkozat.

Paraméterek

Átmérő
45 cm Kész!
Teherbírás
50 kg Kész!

Tulajdonságok

Átmérő
45 cm Kész!
Teherbírás
50 kg Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ugráló labda - narancssárga Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skákací míč - oranžový. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Skákacia lopta - oranžová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hüpfball - Orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hüpfball - Orange.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ