Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Shop roku

Plan Toys Formák - Bagoly

Termékkatalógus
Plan Toys Formák - Bagoly
Készségfejlesztő játék - 1 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa3901 Termékszám:  8854740051325 Gyártó honlapja:

Plan Toys Formák - Bagoly

 

A Plan Toys Bagoly egy kiemelkedő fejlsztő játék minőségi és az egészségre nem káros fából. Első ránézésre felkelti a figyemet vidám, színes kialakításával. A szett egy baglyocskát és 4 formát tartalmaz, amelyek a bagolyba helyezhetőek. A játék a finommotorika, a kezek koordinációja, a formák és színek felismerésének fejlesztésére és tökéletesítésére szolgál, valamint hosszú órákig elszórakoztatja gyermeked.

Ez a kép le a gyűjtőbe, és nem úgy mutatják.
PlanToys Sova

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

 

A Plan Toys játékai gyártásához formaldehid nélküli ragasztót és víz alapú festékeket használ, amelyek biztonságosak, nem tatalmaznak ólmot és egyéb nehézfémeket. A csomagolások és a nyomtatott anyagok újrahasznosított papírból készülnek. A játékok FSC (ökológiailag kíméletes, szociálisan előnyös és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodás érdekében), ISO 9001 (a termékek kiváló minősége) és ISO 14001 (környezeti menedzsment) bizonylattal rendelkeznek.


Műszaki adatok:

Méretek:
19 x 10 x 17,5 cm

Anyaga:
minőségi fa

Ajánlott kor:
1+

 

A játék megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK 2009 június 18-i a játékok biztonságáról szóló nyilatkozatnak.

Paraméterek

Hosszúság/mélység
10 cm Kész!
Szélesség
17,5 cm Kész!
Magasság
19 cm Kész!

Méret és súly

Hosszúság/mélység
10 cm Kész!
Szélesség
17,5 cm Kész!
Magasság
19 cm Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Plan Toys Formák - Bagoly Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plan Toys Tvary - Sova. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Tvary - Sova. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plan Toys Shapes - Sova. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plan Toys Shapes - Sova.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ