Akvizice ApF HU Shop roku

Playmobil 5221 Nagy lovarda

Termékkatalógus
Playmobil 5221 Nagy lovarda
Építőjáték - 4 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa9295 Termékszám:  4008789052216 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Playmobil 5221 Nagy lovarda

Egy tökéletes játék kicsiknek és nagyoknak – egy lovarda mindenkiből kihozza a farmert. Mielőtt azonban belekezdenél, mind a 486 elemet össze kell illesztened. A kétemeletes istállóban összesen négy lónak jut majd hely, de jár hozzá egy központi rész dupla szárnyú ajtókkal és egy raktár is az emeleten. A farm minden olyasmivel fel van szerelve, ami egy gazdasághoz kellhet. Vasvilla, gereblye, talicska és egy külön hám a lovaknak. A négy paripa mellé számtalan különböző állatot is kapsz. Többek között egy sündisznót és egy aranyos kiscicát. Sőt, a farmeren túl két másik figura is a csomag része. Az építőjáték lenyűgöző minősége és a felhasznált anyagok garantálják a hosszú élettartamot és tartósságot.

Valósítsd meg az álmaid...

  • Nagy Playmobil lovarda
  • Kétszintes lovarda négy lónak, egy központi területtel és egy emeleti raktárral
  • Rengeteg tartozék - gereblye, vasvilla, lapát, talicska, etetőzsák és így tovább
  • A farmer mellé két másik figura is jár, négy ló, egy egész sündisznó család, egy macska és sok más állat
  • Kiváló minőségű műanyag
  • Egyszerűen összeszerelhető
  • 4 év feletti gyermekek számára

Kiváló minőség és kivitelezés

Minden készlet biztonságos, tartós műanyagból készült. Ezért könnyű kimosni vagy beszínezni is. Szinte bárminek ellenáll a játék során.

Méretek

Épület (cm):
75 × 46 × 29

A Playmobil lovarda megfelel a játékok biztonságáról szóló uniós előírásoknak (Európai Parlament 2009/48/EC direktíva és a Tanács 2009. június 18-i döntése), illetve a cseh jogszabályoknak is. A CE-megfelelőségi nyilatkozatot mellékelve találja.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Playmobil 5221 Nagy lovarda Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 5221 Velká koňská farma s výběhem. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Playmobil 5221 Veľká konská farma s výbehom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 5221 Großer Reiterhof mit Auslauf. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 5221 Großer Reiterhof mit Auslauf.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ