A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Playmobil 5468 Nagy teherszállító billencs

Termékkatalógus
Playmobil 5468 Nagy teherszállító billencs
Építőjáték - 4 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa9316 Termékszám:  4008789054685 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Playmobil 5468 Nagy teherszállító billencs Megszűnt

Playmobil 5468 Nagy teherszállító billencs

Ez a hatalmas teherszállító átveszi és összehajtja még a legnehezebb rakományt is. A méretén kívül a teherszállító remek designnal és rengeteg részlettel rendelkezik. A csuklós kabinjával kipróbálhatja a forgó kereket, berakhatja a rádiót a speciális tartójába és a figurát kényelmesen berakhatja a vezetői ülésbe. Az egész szett kifejezetten könnyen összerakható, és a minőségi megmunkálásának köszönhetően biztos lehet abban, hogy az élettartama és a tartóssága utolérhetetlen.

Egy nagy épület sok segítőt igényel

  • Gyermek játékkészlet - egy hatalmas dömper, amely hossza 42 cm, a City Action szériából
  • Egy csuklós kabin, forgó kerékkel, rádióval
  • Egy darabos játék
  • Kiváló minőségű műanyag feldolgozás
  • Könnyen összeszerelhető
  • 4 évnél idősebb gyermekeknek alkalmas

Kiváló minőségű kivitelezés

Az összes hozzávalója kitermeléséhez kiváló minőségű, biztonságos műanyagot használtak, magas ellenállóképességgel. Ez könnyen moshatóvá, színtartóvá és szinte teljesen ellenállóvá teszi, bármilyen gyermeki játszásmód közben.

Ez a játék megfelel az Európai Parlament és Tanács 2009. június 18-án kiadott, a játékok biztonságáról szóló 2009/48/EK irányzatának és a cseh szabályozás szerinti jogi normáknak. A doboz tartalmazza a megfelelőségi nyilatkozatot is.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Playmobil 5468 Nagy teherszállító billencs Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 5468 Obří dumper. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Playmobil 5468 Obrí dumper. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 5468 Riesen-Dumper. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 5468 Riesen-Dumper.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ