A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

PLAYMOBIL® 5574 Modern Luxury Mansion

Termékkatalógus
PLAYMOBIL® 5574 Modern Luxury Mansion
Építőjáték Ajánlott kor 4 éves
Kód:  HRAa9343 Termékszám:  4008789055743 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PLAYMOBIL® 5574 Modern Luxury Mansion

Félelmetes élő stílus, ami biztosan elvarázsol minden kis hölgy! A luxus kétszintes villa egy működő csengő a földszinten étkező konyhasarokkal és nappalival. A legfelső emeleten helyet biztosít a hálószoba és egy nagy fürdőszoba. Tartalmazza a bútorok és étkezési lehetőségek. A kávéfőző, biztonságos otthon ékszer vagy notebook. Körülvevő villa szépíteni száma fák, bokrok vagy növények dobozokban. Ha úgy tetszik, akkor meghosszabbítja a villa egy másik szoba, felszerelt világítás és elegáns bútorokkal.Az egész készlet nagyon könnyen összeszerelhető, és hála a minőségi kivitelezés, akkor is biztosítani kell a tartósság és hosszú élettartam.

Megvalósítani álmait...

  • Baba készlet - luxus villa egy működő harang egy sor City Life
  • Postafiók, otthoni széf, kávéfőző, laptop
  • Bútor és berendezés az ebédlőben
  • Fák, növények ablak dobozok és több
  • Bell két AAA elem (nem tartozék)
  • Kiváló minőségű műanyag feldolgozás
  • könnyen összeszerelhető
  • Alkalmas gyermekeknek 4 éves

bővítési lehetőség

A villa lehet hosszabbítani medence terasszal (Playmobil 5575) lakás (Playmobil 5586), illetve a melléklet (Playmobil 6389). Belső világítás egy pillanat alatt a 6354. Playmobil A kifinomult eszközök, luxus bútorápolószert Playmobil 5583, 5584, 5577, 5582 és mások.

Kiváló minőségű kivitelezés

Minden alkatrész a készlet, amelyek kiváló minőségű, biztonságos műanyag nagy ellenállás. Mert könnyen mosható, színtartó, és ellenáll szinte bármilyen kezelés során a gyermekek játékait.

További információ

Méretek (cm):
56 × 49 × 35

Toy megfelel az Európai Parlament és a Tanács 2009/48 / EK június 18-i 2009 a játékok biztonságáról és minden jogi normák szerint a cseh szabályozás. Természetesen van egy megfelelőségi nyilatkozatot.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PLAYMOBIL® 5574 Modern Luxury Mansion Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 5574 Moderní vila. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Playmobil 5574 Moderná vila. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 5574 Moderne Luxusvilla. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 5574 Moderne Luxusvilla.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ