A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU AP+ plus nový vizuál

PLAYMOBIL® 6110 Recycling Truck

Termékkatalógus
PLAYMOBIL® 6110 Recycling Truck
Építőjáték Ajánlott kor 4 éves
Kód:  HRAa9374 Termékszám:  4008789061102 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

PLAYMOBIL® 6110 Recycling Truck

Minden város kell tökéletesen karbantartott és tiszta. Hogy már gondoskodik az autó újrahasznosítás Playmobil.  Ez biztosítani fogja a rendszeres exportja elkülönített hulladék egy pár szorgalmas szemetet gyűjtő. Az autó egy összecsukható rakomány elhelyezésére szánt terület kiürítésére szemetet kannák és a konténereket. 

legfontosabb jellemzői

  • A pár szemetet gyűjtő autó nagy gonddal minden város, hogy gyermeke teremt
  • A készletben található egy autó egy összecsukható raktér, amely lehetővé teszi, hogy az export mind edények és konténerek
  • A készlet készült kiváló minőségű és kemény műanyag, amely könnyen tisztítható és szösz szín
  • A doboz 40 rész
  • A játék alkalmas a gyermekek 4 éves
  • Méretek: 27 × 12 × 16,5 cm

Karbantartás központ lesz a szél

Tisztítás és karbantartás központ most ezzel a gépkocsi újrahasznosítás tényleg gyerekjáték. Egy pár dolgozók megbízhatóan kezeli a megszüntetése minden bin. Az autó egy összecsukható terület, amelyen keresztül a hulladékot lehet könnyen üríthető. A készlet is lehet két ládákat, amely exportálja az autót. Állítsa is létrehoz témájú kiegészítők. 

A fejlődő gyerekek képességeinek

A termelés a készlet már használt kiváló minőségű műanyag, amely mosható és szösz színe. Ezen felül nagy lehetőségeket rejt a minden gyermek is fejleszti képzelőerő, a kreativitás és a finom motoros készségeket. Dolgozott ki, hogy a legapróbb részletekig, így biztosan elkapja a szemét, és a tökéletes ajándék minden kis ember.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: PLAYMOBIL® 6110 Recycling Truck Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 6110 Vůz na tříděný odpad. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Playmobil 6110 Vozidlo na triedený odpad. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6110 Neuer Recycling-Truck. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6110 Neuer Recycling-Truck.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ