A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Playmobil 6147 SuperSet Lovaspark

Termékkatalógus
Playmobil 6147 SuperSet Lovaspark
5 1 értékelés
Építőjáték - 4 éves kortól ajánlott
Kód:  HRAa7504 Termékszám:  4008789061478 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Playmobil 6147 SuperSet Lovaspark

Szeretnéd fejleszteni gyermeked kreativitását és fantáziáját? Egyedülálló lehetőséged van rá. A szett hozzájárul a gyermekek kreativitásának és motoros készségeinek fejlődéséhez. A Playmobil játék higiénikus és biztonságos anyagból készült, amely mosható és nem veszíti el színét. A szett rendkívül kifinomult és tematikusan összeállított. Gyakran vágyunk olyan játékokra, amelyek meghosszabbítják a gyermekekkel töltött időt. Engedd, hogy a gyerekekkel együtt elragadjon a fantáziád. Egy pajtában találod magad, ahol az állatorvos épp a kiscsikót kezeli. Nem messze egy kis tavat láthatsz, melyen egy kacsa úszik. Vezesd ki a lovakat az istállóból és etesd meg őket a takarmánnyal.

Amiért megéri megvenni

  • a játékszett fejleszti a találékonyságot és a motoros készségeket
  • támogatja a kreativitást és fantáziát
  • színes, kidolgozott darabok
  • higiénikus, színtartó anyag
  • téma: Lovaspark
  • ajánlott életkor: 4 éves kortól

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Playmobil 6147 SuperSet Lovaspark Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 6147 Super Set Padok se stáním pro koně. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Playmobil 6147 Super Súprava Výbeh pre kone. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6147 SuperSet Koppel mit Pferdebox. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 6147 SuperSet Koppel mit Pferdebox.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ